760
 • PTE Jubileum 650 Play all

  This item has been hidden
 • Tudománykommunikáció a Z generációnak Play all

  A projekt alapvető célja az, hogy bemutassa a Pécsi Tudományegyetem vonzáskörzetében illetve kötelékében található fiatal korosztály számára az egyetem tudományos eredményeit, az itt folytatható tudományos munka értékeit.
  This item has been hidden
 • Navigátor Play all

  A NAVIGÁTOR című műsor a Pécsi Tudományegyetem legfontosabb eseményeit összefoglaló magazinműsor. Korábban ez a műsor Egyetemi Híradóként jelentkezett, azonban az évek alatt egyre nagyobb hangsúllyal megjelenő portrék, kiemelkedő kutatásieredmények és rendezvények részletesebb ismertetése érdekében magazinként él tovább. A Navigátor kéthetente jelentkezik félórás műsorral. 2010-től stúdióbeszélgetések is lehetőséget nyújtanak az egyes témák, professzorok, kiemelt események bemutatására.
  This item has been hidden
 • ÉN is PÉCSETT... Play all

  ÉN is PÉCSETT diplomáztam - sokan mondhatják ezt el magukról hazánk méltán híres személyiségei közül, akik teljesítményükkel, karrierjükkel, példaértékű viselkedésükkel öregbítik Magyarország első egyetemének hírnevét. Szeretnénk közülük néhányat figyelmébe ajánlani, bemutatni. Nem titkolt célunk, hogy tudja: egy sikert garantáló alma mater végzettjeinek tagja lesz.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...