15
TECHxWORLD maakt jongeren enthousiast voor een carrière in de techniek, technologie en ICT door hen op interactieve wijze uiteenlopende, ...
TECHxWORLD maakt jongeren enthousiast voor een carrière in de techniek, technologie en ICT door hen op interactieve wijze uiteenlopende, bestaande én toekomstige skills en banen in de techniek te laten ervaren. Live. Op één dag en op één locatie.
TECHxWORLD is gericht op jongeren die zich op hun (technische) carrière oriënteren en op bedrijven die zich willen profileren als technische/innovatieve werkgever bij de doelgroep (HBO, MBO, bovenbouw Voortgezet onderwijs) en nu en straks op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.
In Nederland kiezen helaas nog steeds te weinig jongeren voor een opleiding en baan in de techniek. Jongeren die we hard nodig hebben voor de productiviteit en innovatiekracht van ons land. Hier ligt een gezamenlijke opgave voor politiek, onderwijs én werkgevers. Daarom organiseren we techniekfestival TECHxWORLD (voorheen Nederland innoveert). Op donderdag 23 februari 2017 vond TECHxWORLD voor de vierde keer plaats in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...