60
 • Miele TwinDos rendszerű mosógépek

  6,649 views 1 year ago
  Fedezze fel a Miele TwinDos rendszerét: automatikus mosószeradagoló rendszer a tökéletes tisztítási eredményekért.

  Miele. Mindenért, ami igazán fontos.

  További információk: https://www.miele.hu/brand/...... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Miele mosógépek Play all

  A Mieléből is a legjobbat kínáljuk! A Miele mosógépek innovatív kezelési koncepciója logikus és intuitív felépítésű: Kényelmes forgatókapcsoló a mosási program kiválasztásához, áttekinthetően elhelyezett gombok a kiegészítő funkciókhoz. Így a készülék jobbról balra haladva logikusan kezelhető: Bekapcsolás – program- és opcióválasztás – programindítás.
  This item has been hidden
 • Miele sütők Play all

  A Miele beépíthető tűzhelyek és sütők többféle méretben kaphatók, így garantáltan megtalálja közöttük azt a darabot, ami tökéletesen illik az Ön konyhájába.
  This item has been hidden
 • Miele szárítógépek Play all

  A Miele hőszivattyús szárítógépei világszerte új etalont állítanak a legmagasabb szintű minőség és megbízhatóság terén. Az EcoDry technológiával a szárítógép teljes élettartama alatt takarékoskodhat, mivel a Miele készüléke teljes élettartama alatt alacsonyan tartja az energiafogyasztást és a szárítási időt.
  This item has been hidden
 • Miele mosogatógépek Play all

  Ragyogóvá teszi edényeit - A legjobb tisztítási eredménnyel és a napi munkát megkönnyítő okos részletekkel és alacsony fogyasztással!
  This item has been hidden
 • Miele FashionMaster - vasaló Play all

  A új Miele FashionMaster a vasalást megkedvelteti Önnel, viszlát vasalási stressz Már a munka előkészítésével időt és távolságot takarít meg: A FashionMaster a vasalóasztallal, a vasalóval és a gőzfejlesztővel mindent egyetlen csomagban kínál.
  This item has been hidden
 • Miele szabadon álló kávéautomaták Play all

  Szeretné élvezni a frissen őrölt kávé illatát? Saját maga kiválasztani a világ kávé- és teafajtái közül saját kedvencét? Akkor a Miele szabadon álló kávéfőző gépek tökéletesek az Ön számára. Ezzel a géppel az összes elkészítési paramétert saját ízléséhez igazíthatja. A szabadon álló Miele készülékeket gyakorlatilag bárhol elhelyezheti a konyhában – vagy a nappaliban, a télikertben, illetve ott, ahol gombnyomása élvezni szeretné illatozó kávéját.
  This item has been hidden
 • Miele gőzpárolók Play all

  A Miele gőzpárolóval különösen kíméletesen készíthet ételeket friss élelmiszerekből. Ez érezhető az ízben, de akár laboratóriumban is kimutatható, mivel a gőzben párolás nem csupán az ételek intenzív, természetes ízét őrzi meg, hanem az értékes vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is. Tudományos kutatások igazolták, hogy a gőzben párolás jelentős előnyökkel bír más ételkészítés módszerekhez képest. A gőzben párolt élelmiszerek akár 50%-kal több vitamint tartalmaznak a hagyományos, vízben főzött élelmiszerekhez képest. A gőzpárolással a lehető legjobb minőségben készíthet ételeket, így tevőlegesen hozzájárulhat az élelmi anyagokban gazdag, egészséges táplálkozáshoz.
  This item has been hidden
 • Miele hűtőszekrények Play all

  Miele hűtőgépeinél nemcsak a sokféle méret, a minőség és az elsőosztályú megjelenés, hanem a rendkívüli rugalmasság is meggyőző. Kombináljon egymással például két egymás melletti hűtőszekrényt, vagy használja ki egy hűtő- és egy fagyasztószekrény klasszikus Side-by-side kombinációját.
  This item has been hidden
 • Miele robotporszívó Play all

  Hogy a robotporszívó lehetőleg folyamatosan és alaposan dolgozzon, fontos a megbízható navigálás. A Miele az okos navigációval minőségi ugrást hajtott végre: A kamera, érzékelő, elektronika és szoftver páratlan kombinációja a Scout RX1-et olyan pontosan és megbízhatóan irányítja, mint senki más. Hatékonyságban és alaposságban új szintet képvisel a piacon.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...