54
Massa d'Or és l'illa del Cap de Creus per on surt el sol a la península. Els pescadors li diuen així perquè a l'alba llueix com un raig d...
Massa d'Or és l'illa del Cap de Creus per on surt el sol a la península. Els pescadors li diuen així perquè a l'alba llueix com un raig d'oli i s'hi pesca en abundància.
Fundada l'any 1992 per Isona Passola, la filosofia de Massa d'Or és el treball d'equip, un equip constituït des de fa més de 14 anys per Aleix Castellón (director de producció), Alba Forn (productora delegada) i Tona Cerdà-Solsona (directora financera).

Massa d'Or es la isla del Cabo de Creus por donde sale el sol en la península. Los pescadores la llaman así porqué al amanecer reluce como un chorro de aceite y se pesca en abundancia. Fundada en 1992 por Isona Passola, la filosofía de Massa d'Or es el trabajo de equipo, un equipo constituido desde hace más de 14 años por Aleix Castellón (director de producción), Alba Forn (productora delegada) y Tona Cerdà-Solsona (directora financiera).

Contacte/Contacto:
massadorproduccions@gmail.com
933 103 510
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...