LINK Academy România
127
 • Învăţământ la distanţă - educaţie pe măsura noilor generaţii

  1,134 views 3 years ago
  www.link-academy.com

  Când alegeți învățământul la distanță la LINK Academy, vă furnizăm tehnologia E-learning pe care o folosiți în timpul școlarizării.

  Puteți asculta lecția de acasă sau de la serviciu, ce vă va asigura un nivel înalt de pregătire.

  Prelegerile sunt disponibile în combinația de Internet și materiale pe care vi le trimitem prin poștă, în fiecare lună. Ascultați, priviți, citiți lecţia. Aveți înregistrări video și audio, aplicații interactive cu înregistrările acţiunilor care se întâmplă pe ecranul calculatorului în timp ce utilizați un anumit program (screencast), contactul cu profesorii în timp real prin Internet. Consultații telefonice sau în sălile LINK Academy.

  Prelegerile sunt intensive. Pline de exemple practice care vă sunt disponibile în așa fel încât puteți reacționa, corecta, întreba, încerca. Prelegerile sunt tangibile, ca și cum ați fi în sală.

  Bineînțeles, primiți și documente, manuale, instrucțiuni. Atunci când conexiunea la Internet devine mai lentă sau nu este disponibilă la acel moment, lucrați Offline. Puteţi folosi materialele şi ca referinţe după terminarea programei. Această documentaţie, împreună cu volumele din biblioteca noastră, sunt suficiente. Nu este necesar să cumpăraţi resurse adiţională pentru a finaliza şcolarizarea dvs. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...