178
 • Nyt fra undergrunden Play all

  Opførelsen af den nye Metro Cityring betyder, at der graves mange steder i København. I den forbindelse har Københavns Museum ansvar for alle de arkæologiske udgravninger. Arkæologerne har allerede gjort mange spændende fund. Og deres arbejde fortsætter de kommende år.
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • SKRALD! Play all

  Vi lever med skraldet hver dag. Vi genbruger og forvandler, vi smider ud og skrotter. I 2009 smed københavnerne næsten 1 million ton affald ud. SKRALD! er en udstilling for børn og voksne og handler om, hvordan byen og københavnerne har levet og lever med skraldet.

  Her er en samling arkivfilm og nye produktioner, der alle relaterer sig til udstillingen, der har åbent på Københavns Museum frem til 31. juli 2012.
  This item has been hidden
 • Nørrebro Outreach Play all

  Københavns Museum rækker med flere projekter armene ud mod borgere og bytter kasket med publikum gennem nye Outreach projekter.
  Københavns Museum rækker ud mod nye brugerere og har i museets seneste Outreach-projekt haft ansat 11 unge fra Nørrebro til at indsamle og skabe nyt materiale om en af Københavns mest omdiskuterede bydele.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...