92
 • Personlig årbok 2018 | Min CEWE FOTOBOK

  1,505 views 6 months ago
  Lag din personlige CEWE FOTOBOK som årbok her: http://bit.ly/2QDhx4c

  33-åringen Miriam Schjetlein fra Oslo elsker å fange hverdagens små og store øyeblikk med kameraet sitt. Særlig er det hennes to døtre på hhv. 1 og 6 år som er i fokus når hun tar bilder. De mange bildene samler hun hvert år i en CEWE FOTOBOK hun lager som en årbok. Miriam forklarer: ”Idéen med å lage årbøker kommer fra det at jeg tar mye bilder i hverdagen, og det er en fin måte å ta vare på de hverdagsminnene som betyr så mye for meg.” Selv om bilder fra ferier og større begivenheter også blir tatt med i Miriams årbøker, er det hverdagsøyeblikkene som har en spesiell plass i hjertet hennes.

  For Miriam er det viktig å lage en foto-årbok hvert år – både for sin egen skyld, men i høy grad også for døtrene og familien. Miriam utdyper: ”Jeg håper og tror at når barna mine blir voksne, at de vil sette pris på at jeg har tatt vare på historien deres og barndommen deres gjennom årbøkene. Jeg ser jo for meg at jeg skal lage årbøker i alle år framover – det er en veldig fin måte å ta vare på familiens historie på.”

  Det som får Miriam til å velge akkurat en CEWE FOTOBOK, er det enkle fotoprogrammet, de mange fotobokformatene og layoutene samt den gode kvaliteten til hvert enkelt eksemplar av CEWE FOTOBOK. Miriam forteller: ”Utvalget av papirtyper og innbindinger til min CEWE FOTOBOK er veldig stort, som gjør at jeg kan få akkurat den fotoboka jeg har lyst til å ha. Jeg bruker tekstfunksjonen i min CEWE FOTOBOK til å få fram de tingene som kanskje ikke kommer fram av bildene.” Fordelen ved utvalget av formater, papirtyper, maler og utallige måter å sette opp en CEWE FOTOBOK på er at du kan lage fotoboken akkurat sånn du vil ha den. Miriam deler også hvordan hun setter prikken over i-en på fotobøkene sine: ”Det er litt ekstra gøy at man kan ha sølv- eller gull- eller effektlakk utenpå fotobøkene, det gir en struktur og så litt sånn følelse av eksklusivitet!”

  Årbøkene er ikke bare til glede for Miriam selv. Hun nyter å kunne vise dem til venner og familie, som ofte også selv er med i fotobøkene. CEWE FOTOBØKENE avspeiler årets små og store opplevelser som Miriam har hatt med mannen sin og deres to barn på hhv. 6 år og 1 år. Hele familien elsker å sitte sammen og gjenoppleve året. Miriam synes også årbøkene er med på å hjelpe barna til å fastholde noen av de begivenhetene de opplever i løpet av barndommen sin: besøkene fra tannfeen, bursdagene, kreative ettermiddager med tegning og skiturer hvor hele familien boltrer seg i snøen. Miriam forteller: ”Jeg tror at når barna mine blir voksne, at de vil sette pris på at jeg har tatt vare på barndommen deres gjennom årbøkene. Det er en veldig fin måte å ta vare på familiens historie på.”

  Miriam vil helt sikkert fortsette med å lage CEWE FOTOBØKER som årbøker, da det er en veldig god måte å bruke og samle de mange bildene fra året på. Hun utdyper: ”Jeg ser jo for meg at jeg skal lage årbøker i alle år framover – det er en veldig fin måte å ta vare på familiens historie på”

  Lag din personlige CEWE FOTOBOK som årbok her: http://bit.ly/2QDhx4c Show less
  Read more
 • Nyheter Play all

  Hold deg bl.a. informert om CEWEs nye produkter, nye funksjoner i bestillingsprogrammet og få inspirasjon til DIY.
  This item has been hidden
 • Produktvideoer Play all

  Se, hvordan vi produserer en rekke av våre produkter. Du kan også sammenligne to forskjellige produkter og deres kvaliteter ved hjelp av videoene.
  This item has been hidden
 • Kundefortelling Play all

  Få inspirasjon til din neste CEWE FOTOBOK ved å høre, hva noen av CEWEs mange trofaste kunder har å si om CEWE FOTOBOK.
  This item has been hidden
 • Arkiv Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...