83
 • Toverschool on Tour (HD versie)

  143 views 2 years ago
  Toverschool on Tour is een nog nooit eerder vertoonde show met vliegende bezemstelen, toverspreuken, een magische spiegel, betoverde schatkisten en zelfs een pratende draak.
  Een verbazingwekkende show die inspeelt op de enorme populariteit en bekendheid rond de magische wereld van Harry Potter.

  Alles in De Toverschool on Tour draait om echte magie! De Toverschool on Tour wordt gepresenteerd door Nederlands beste kinderentertainer Bart Juwett.

  Een showprogramma met vele spectaculaire acts, spanning, magie en natuurlijk heel veel humor.
  Niet alleen de kinderen maar het hele gezin zullen hun ogen niet geloven en kunnen volop genieten van een programma boordevol ‘special effects’, spelelementen en ‘echte’ tovenarij!

  De toverles tijdens de Toverschool on Tour

  De Toverschool on Tour is geavanceerde show die zijn weerga niet kent. In de show maakt het publiek kennis met ‘echte’ toverkunst. Kinderen leren o.a. toveren zonder toverstok, toverspreuken. Hoe moet je vliegen op een bezem. We nemen een kijkje achter de magische spiegel. En hoe het zit nu eigenlijk met toverdieren.
  En de pratende draak is echt hilarisch!

  De show zit vol met liedjes, muziek, effecten en achtergrondmuziek. Het is net alsof je naar een film kijkt waar je in kan meespelen!

  Een aantal kinderen uit de zaal worden zelfs op het podium uitgenodigd om te laten zien wat zij hebben geleerd in de toverles. Zij zullen hun magische krachten gaan richten om een schatkist te openen…. wat zou daar in zitten?

  De Toverschool on Tour is naast theatershow ook als event show te boeken; voor o.a. feestweken, bedrijfsfeesten, winkelcentra, kinderfeesten, familiedagen, sinterklaasfeesten enzovoort.
  Voor meer informatie neem contact op met Bart Juwett via bart@toverschoolontour.nl of 020-4970391 Show less
  Read more
 • Muziek Play all

  This item has been hidden
 • Animatie & acts Play all

  This item has been hidden
 • Imitators - look a likes Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...