91
 • HaloNorge | Førjulsturnering i Halo 5

  109 views 4 years ago
  http://halonorge.org/site/e......

  Etter å ha innhentet tilbakemeldinger på hva slags type turnering som var ønsket av våre medlemmer har vi gleden av å arrangere den første 4on4 turneringen 5. til 6. desember. Denne turneringen foregår, som sist gang, over Xbox Live.
  Det betyr at alle kan bli med uavhengig av hvor de bor i Norge.

  Som tidligere vil vi lørdag 5. desember begynne med en Free-for-all turnering for å fordele hvilke lag som skal spille mot hverandre. Denne starter kl. 13:00. Så fort dette er ferdig begynner vi med 4v4 delen av turneringen, og avslutter dagen klokken 18:00.

  Søndag 6. desember vil vi fortsette med 4v4-turneringen. Dagen starter kl. 13:00, og fortsetter helt til turneringen er ferdigspilt.

  Påmeldingsfristen for turneringen er fredag 4. desember, kl. 23:59. Se linkene i bunnen av artikkelen for påmelding og mer informasjon.

  Lanseringsturneringen som ble holdt for en kort tid tilbake var vellykket, og vi håper det møter opp minst like mange denne gangen også. Og som sist gang oppfordrer vi de av dere som mangler et lag til å finne medspillere via HaloNorge sitt forum, eller diskusjonsgruppen vi har på Facebook. Og hvis det er tilbakemeldinger, alt fra ris til ros, som dere vil gi oss så ta gjerne kontakt direkte eller via forumet. Show less
  Read more
 • Gameplay-videoer Play all

  Her kan dere se gameplay fra evt. turneringer og arrangemang fra mange av norges topp spillere og blant communityet.
  This item has been hidden
 • HaloNorge Topp 10 Play all

  HaloNorges serie med klipp fra norske Halo-spillere. Besøk også vårt community på www.HaloNorge.com
  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...