13
De Hoeksche Waard is de thuisbasis van HW Wonen. Hier bieden wij ruim 10.000 (huur)woningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij d...
De Hoeksche Waard is de thuisbasis van HW Wonen. Hier bieden wij ruim 10.000 (huur)woningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen en individuele woonwensen.

De corporatie HW Wonen ontstond toen de fusie van de Christelijke Woningstichting ’s-Gravendeel, Woningstichting De Maashoek en woonstichting Union een feit werd.
Missie

Onze missie is: ''In een Nationaal Landschap woondiensten en woonproducten aanbieden die aansluiten bij maatschappelijke ontwikkelingen en individuele woonwensen.''
Visie

''Samen wonen meer Waard'' is de visie van HW Wonen. 'Goed wonen in een vitaal Nationaal Landschap.' Wij gaan uit van onze eigen kracht en werken van daaruit graag samen met de mensen om ons heen. HW Wonen is betrokken bij de Hoeksche Waard. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor goede huisvesting, maar ook voor de kwaliteit van wonen en leven.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...