• Grow Life - svensk version

  5,111 views 3 years ago
  GROW LIFE är ett unikt spel där både barn och föräldrar kan leka tillsammans på ett nytt sätt.

  Banja, Marianne och Fernando bor tillsammans med sina kompisar i en oändlig värld som barn och föräldrar skapar och tar hand om tillsammans. Förvandla skatter och skräp till byggmaterial. Bygg fantastiska hus, monument, vindkraftverk, slott... bara fantasin sätter stopp för vad ni kan skapa. Skapa energi, starta ett dansgolv, bygg en studsmatta, gör en lekpark. Odla, skörda, laga mat, baka tårta och mata vännerna i världen och dom blir superglada och ger dig kärlek tillbaka. Spela roliga minispel och lär dig nya saker om hälsa och hållbar livsstil och du kommer bli belönad med mer resurser att använda i den oändliga världen.

  GROW LIFE är fullproppat med lek och spel för alla åldrar. Lillebrorsan efter dagis, storasyrran på helgen, mamma på tåget, storkusinen i USA, farfar på landet - äntligen kan hela familjen enkelt leka digitalt tillsammans över tid och rum.

  GROW LIFE lanseras under våren 2016 tillsammans med våra kompisar på Håll Sverige Rent i samband med kampanjen Vi Håller Rent.
  Detta är en första gratisversion av Grow Life som bara finns i Sverige och vi kommer fortsätta att bygga ut spelet med nya funktioner och innehåll. Har du tankar och synpunkter på vad mer du vill göra i spelet så hör väldigt gärna av dig direkt till oss på growlife@groplay.com eller på Facebook http://www.facebook.com/gro... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...