Upload
Google Nederland
7,869
 • Churandy Martina's gouden wachtwoord-tip: gebruik ALLES op je toetsenbord

  1,405 views 6 days ago
  ...anders gaat iemand in je dinges! 😃👍 Kijk hoe Churandy het doet in onze privacy- en beveiligingsquiz! 👌Welke tips zijn voor jou nieuw? Of ben jij net zo'n expert als Churandy? 😎🔐 Laat je reactie achter in de comments en vergeet je niet te abonneren.

  Wie had dat gedacht: Olympisch sprinter Churandy Martina is stiekem best een computernerd. Hij is veel op internet te vinden, loopt soms met meerdere smartphones rond en is zeer geïnteresseerd in privacy en beveiliging. In zijn omgeving is Churandy degene die voor technische helpdesk speelt als een computer of telefoon even hapert.

  Niet voor niets vraagt Google samen met Churandy vandaag aandacht voor online privacy en veiligheid. Om internetgebruikers bewust te maken van het belang hun privacy en beveiliging goed te regelen, hebben we op 14 oktober in Den Haag een tijdelijke atletiekbaan aangelegd, waar voorbijgangers hun online veiligheid in topconditie kunnen brengen.

  Langs de baan stonden coaches, die voorbijgangers wijzen op de Google Beveiligingscheck en de Google Privacycheck. Daarmee kun je als Google-gebruiker in een paar minuten je instellingen nalopen, controleren of je niet per ongeluk ergens bent vergeten uit te loggen en veiligere inlogmethodes kiezen, zoals authenticatie in twee stappen.

  Meer info hier: https://nederland.googleblo... Show less
  Read more
 • Lokale gidsen Play all

  Video's over het wereldwijde programma Local Guides, voor de top reviewers op Google Maps. Meer informatie vind je op http://g.co/localguides.
  This item has been hidden
 • Chromebooks - De nieuwe laptop van Google Play all

  This item has been hidden
 • Google Stories Play all

  Searches can become stories. Some are inspiring, some change the way we see the world, and some just make us laugh. Here are a few of our favorites.
  This item has been hidden
 • Features Play all

  See all the features Google+ has to offer.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...