Forbo Flooring Systems Sverige
74
 • Vi älskar hållbara golv

  1,785 views 2 years ago
  I dag pratas det mycket om hållbarhet världen över. Och det är vi på Forbo glada för.

  Faktum är att hållbarheten ligger i vårt DNA , där vi till exempel var först ut i branschen med livscykelanalyser redan i början av 90-talet, där miljöarbetet genomsyrar hela vår organisation och våra samarbetspartners. Ända fram till att rätt golv ligger på rätt plats, vilket också påverkar inomhusmiljön positivt. Oavsett om vi pratar om entrématta, linoleum, vinyl eller textilgolv. Vårt första mål var att minska miljöbelastningen med 25% under perioden 2009-2015. Där är vi nu.

  Men hållbarhet är så mycket mer. Därför är vårt nästa steg att 2020 vara det självklara valet och marknadsledaren när det gäller hållbara golvval. Det betyder att våra kunder kan och ska ställa krav på oss att jobba aktivt som ett hållbart företag för ett hållbart samhälle. Och då menar vi både social och miljömässig hållbarhet. Allt för att ge fler människor en bättre chans i livet. Fram till 2020 kommer vi globalt också att jobba ännu intensivare med produktutveckling av hela vårt sortiment, för bättre arbetsmiljö i alla våra fabriker och även aktivt vara med och förbättra villkoren hos våra underleverantörer. Oavsett om det handlar om linodlaren i Kanada eller jutevävaren i Bangladesh.

  Och pratar man nu hållbarhet i det vi dagligen sysslat med sen 1896, då måste vi bara lyfta fram våra fantastiska golv av linoleum. Tänk om en sådan innovation hade lanserats idag! Då hade den betecknats som en ren revolution, rakt igenom gjord av naturliga råvaror. Ett material som bara andas ren och skär hållbarhet. Lägg till att det är vackert att se på och skönt att gå på i många, många år.

  Då förstår du att det är lätt att älska hållbara golv. Show less
  Read more
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...