41
 • ELVIC Promoreel 2018

  68 views 1 year ago
  Impressie van diverse opdrachten in 1 minuut. Show less
  Read more
 • UltraHD producties Play all

  Deze lijst bevat uitsluitend 4K/UltraHD producties. Deze onderscheiden zich van FullHD producties door een 4x grotere resolutie en een meer filmisch beeldkarakter door het gebruik van verschillende grotere lenzen en een grotere sensor.
  De maximale 4K/UHD kwaliteit is alleen zichtbaar op computers met geschikte schermen en de videoinstelling van YouTube (tandwieltje) op 4K/2160p.
  Ook 4K Smart TV's met de YouTube widget ingebouwd kunnen dit in de maximale kwaliteit bekijken.
  This item has been hidden
 • Promo's Play all

  This item has been hidden
 • ELVIC Video's op andere YouTube sites Play all

  Een kleine greep uit video's welke wij in opdracht geproduceerd hebben.
  This item has been hidden
 • NH Gooi - Formerly Known As: 6FM inBusiness - INTERVIEWS Play all

  Iedere week worden er interessante onderwerpen besproken in de interviews van het programma 6FM inBusiness. De gastheren Lars van Loon en Kent Hansen nodigen mensen uit die iets interessants en/of actueels te melden hebben op zakelijk gebied.
  Fotografe Yvonne Verburg verzorgt wekelijks de foto's voor Facebook.

  Diegenen die er voor gekozen hebben het interview door ons ook op video vast te laten leggen voor verder gebruik op social media, in nieuwsbrieven en op de eigen website, zijn nu makkelijk terug te vinden in deze complete INTERVIEWS afspeellijst!
  This item has been hidden
 • 6FM TV Play all

  6FM-TV van Radio 6FM, de regionale omroep voor Huizen, Blaricum, Eemnes en Laren, heeft een 3 maanden proef gedaan met echte televisie op het kabelkrant kanaal. Inwoners van genoemde plaatsen met een Ziggo abonnement ontvangen 6FM-TV op kanaal 40.
  De 12 gemaakte uitzendingen zijn in deze YouTube afspeellijst terug te zien.
  This item has been hidden
 • The Ramblers Play all

  This item has been hidden
 • 4Sisters Play all

  This item has been hidden
 • 6FM inBusiness - Kent Kort Play all

  Tijdens de 6FM inBusiness OPEN netwerkbijeenkomsten houdt Kent Hanson altijd een kort praatje met aanwezige gasten. Leuk om weer even op de hoogte te blijven van actualiteiten en vernieuwingen
  This item has been hidden
 • 6FM inBusiness - HMSL special XL 10-6-2016 Play all

  Op 10 juni 2016 presenteerde Lars van Loon, samen met Inga Tjapkes, de HMSL special XL uitzending. Twee uur lang werden er oud-studenten van de Hoge Hotelschool uit Leeuwarden (Cohort 87-88) geïnterviewd. Wie is daadwerkelijk in het hotelvak terecht gekomen en wie niet. Kortom: wie doet wat, waar en waarom?!
  En zelfs na de uitzending werd er voor de videoregistratie gewoon door geinterviewd. Dus nog meer info dan op de radio te horen was.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...