Docrates Syöpäsairaala
293
 • Docrates Syöpäsairaala - Yksilöllistä syövänhoitoa

  118 views 5 months ago
  Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut sairaala Helsingin Ruoholahdessa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä. Hoidot voidaan aloittaa viiveettä.

  Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston sekä kansainvälisen yhteistyömme kautta voimme tar­jota uusimpia syövän hoitomuotoja. Jo yleisemmin käytössä olevien lääkehoitojen lisäksi Docrates Syöpäsairaalassa on mahdollisuus saada käyttöön uusimmat lääkkeet ja osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin.

  Ainutlaatuinen konseptimme tuo meille potilaita joka puolelta maailmaa. Sairaalassamme on ollut hoidettavana potilaita jo yli 60 eri maasta ja olemme hoitaneet liki 30 eri syöpätyyppiä. Docrates Syöpäsairaala täydentää julkisen terveydenhuollon palveluja: hoidamme potilaita myös kuntien ja työnantajayritysten maksusitoumuksilla.

  Lääkärinpalkkioista, kuvantamistutkimuksista ja sädehoidosta saa Kelan sai­raanhoitokorvauksen. Useat sairauskulu- tai erityiset syöpävakuutukset korvaavat syöpähoitoja ja -tutkimuksia Docrateella. Katso esittelyvideomme.

  www.docrates.com Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...