23
 • AS Centar

  119 views 4 years ago
  АС Центар је формиран и руковођен од стране младих особа које имају ХИВ инфекцију или АИДС и младих здравих особа и као такво, јединствено смо удружење у Србији које доприноси демократији, владавини права и изградњи јединственог система подршке кроз активно учествовање људи са ХИВ-ом у процесима доношења, усвајања и спровођења одлука и политика, у свим сегментима и на свим нивоима управљања.

  Наша визија је да АС Центар и особе које имају ХИВ инфекцију или АИДС активно, посвећено и одговорно учествују у савременим друштвеним токовима, уживају сва права у пуном капацитету, без стигме и дискриминације и у томе имају ефикасну подршку друштвене заједнице.

  Наша Мисија је оснаживање младих особа које живе са ХИВ-ом и АИДС-ом, промовисањем здравих стилова живота и заштитом основних људских права у складу са српским, европским и међународним законодавством, кроз научно и стручно истраживање права и положаја особа које имају ХИВ инфекцију или АИДС, образовање јавности, стручњака, родитеља и младих и развијање свести о људским правима. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...