CEWE FOTOBOK Sverige
12
 • Förläng semesterkänslan med en CEWE FOTOBOK

  34 views 1 month ago
  Förläng semesterkänslan med en CEWE FOTOBOK. Ladda ner den gratis design- och beställningsmjukvaran till dator och app här: http://bit.ly/2LOVeFB

  Semestrar är fulla av stora och små upplevelser: mysiga timmar i husvagnen med kortspel, dagar under sydsolen med en bra bok eller en spännande road trip i Asien. Semestrar består av ögonblick som vi förevigar med våra kameror. Samla dina många semesterbilder i en CEWE FOTOBOK och förläng semesterkänslan. När ni kommer tillbaka till vardagens rutiner kan ni gång på gång ta fram er fotobok från resan och återuppleva alla ögonblicken.

  Du kan välja mellan nio format och sex papperstyper, så din CEWE FOTOBOK passar till dina bilder och din stil. Våra tre minsta format – mini, liten och kompakt panorama – kan barnen enkelt sitta med själv. De praktiska storlekarna gör det också enkelt att ha med fotoböckerna i väskan. Våra kunders favoriter är formaten kvadratisk, stor och stor panorama, som alla tre har gott om plats åt dina bilder. Formaten XL, XXL högformat och XXL panorama passar till de storslagna ögonblicken med imponerande landskapsmotiv. Här finns det verkligen bra plats till att leka med designen och till att lägga till text.

  De sex papperstyperna kan delas in i två grupper: digitaltryck och fotopapper. Digitaltryck kan du få i en av tre olika varianter: digitaltryck standard, digitaltryck matt och digitaltryck högglans. Alla tre fotopapperstyper har det vi kallar ”layflat”. Rent praktiskt betyder det att sidorna klistras ihop två sidor i taget. Vid layflat undgår du den typiska fördjupningen i mitten av fotoboken, vilket är särskilt viktigt om du har stora bilder som går tvärs över två sidor. Det betyder också att fotobokens sidor är extra slittåliga tack vare inbindningsmetoden. Fotopapper kan du få i varianterna blankt fotopapper, matt fotopapper och fotopapper exklusiv matt.

  I den gratis design- och beställningsmjukvaran kan du göra din fotobok ännu mer personlig med dina egna texter och en rad Cliparts, ramar och bakgrunder. Till sist kan du sätta pricken över i:et på din hårdpärm genom att framhäva utvalda element med effektlack, guld- eller silvertryck. Det var detta extra elementet som var avgörande för att CEWE vann det prestigefulla TIPA Worlds Award 2018 för ”Best Photo Print Service Worldwide”.

  Ska det gå snabbt kan du göra en elegant och modern CEWE FOTOBOK Pure med dina resebilder. Du gör fotoboken med 22 av dina bästa foton från resan i appen ”CEWE FOTOBOK Pure” direkt på din smartphone eller surfplatta. Utöver att välja dina resebilder ska du bara sätta in en titel och eventuellt ett förord i fotoboken. Dina resefoton trycks på matta, vita sidor som låter varje bild komma till sin rätt. CEWE FOTOBOK Pure levereras i ett elegant slipcase och har ett praktiskt kvadratiskt format på ca 15x15 cm. Det fina formatet gör den också till en perfekt presentidé till dina reskamrater.

  Gör din CEWE FOTOBOK med dina resebilder i dag: http://bit.ly/2LOVeFB Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Tutorials - CEWE FOTOBOK Play all

  This item has been hidden
 • Produktvideor Play all

  This item has been hidden
 • Andra tutorials Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...