291
 • Miriam Schjetlein: Årbok | Min CEWE FOTOBOK

  19 views 1 month ago
  Lag din personlige CEWE FOTOBOK som årbok her: http://bit.ly/2twfQLb

  Møt Miriam Schjetlein, vår koselige og trofaste CEWE FOTOBOK-kunde. Miriam er virkelig glad i å ta bilder, og gjennom årene har hun laget veldig mange fotobøker. Her kan du lese om Miriams begeistring for å ta vare på gode minner i flotte fotobøker og ikke minst om hvor fint hun synes det er å gi dem i gave.

  Ifølge Miriam er en CEWE FOTOBOK en veldig fin gave å gi til en som tror han har alt, men som har glemt å ta vare på fine minner. Dessuten skiller den seg ut fra de andre gavene ved å være så personlig, den er ikke som de andre. Og Miriam har erfart at folk alltid blir glade for gavene, og det er det aller beste. Som hun uttrykker det så fint: Det er noe av det mest personlige jeg kan gi til noen!

  Miriam fortsetter med begeistring i stemmen med å fortelle om gleden ved å gi en veldig personlig julegave: En CEWE FOTOBOK er en julegave som kommer rett fra hjertet. Det å se gleden i andres øyne når de får en flott fotobok er en ubeskrivelig følelse!

  Miriam og hennes to små jenter elsker jul, og Miriam selv gleder seg like mye som døtrene til julaften og til å gi fotobøkene i julegave. Men de egner seg også veldig godt til andre gaver og til å lage på alle tider av året. Det kan ta litt tid, men det er verdt det! Miriam tar seg god tid til å velge ut bildene som skal være med i fotoboken, og hun bruker vårt prisbelønte fotoprogram til å designe fotobøkene i.

  Miriam er veldig begeistret for fotoprogrammet vårt når hun skal designe fotobøker. Det lastes ned og installeres raskt, er gratis og har uendelig mange designmuligheter. Blant annet har de flotte effektlakkene falt i god jord hos Miriam, som fremhever gull- og sølvskrift på forsiden av fotoboken med flotte effekter som gjør boken ordentlig elegant.
  Miriam konkluderer at fotoprogrammet er veldig enkelt å bruke, og at det får hele fotoboken til å se ut som om den er laget profesjonelt.

  Når du lager en fotobok som årbok, kan du bruke akkurat det formatet du synes vil passe godt til boken din. Husk også at du kan kjøpe flere sider underveis hvis det blir nødvendig. Du kan selvfølgelig lage din egen årbok måned for måned og fylle den med bilder av forskjellige opplevelser og ting som har hatt betydning for deg i årets løp. Men du kan også lage en tematisk årbok om, for eksempel, årets gang i hagen, årets oppskrifter eller et år med barna. Det er helt opp til deg!

  Det beste med en CEWE FOTOBOK er at den samler familien. Både store og små kommer og ser når en fotobok blir pakket ut, og etterfølgende når man er på besøk hos den som fikk en fotobok i julegave. Det er en god opplevelse å sitte sammen som familie og se på de flotte og stemningsfulle bildene i fotoboken. Familiens historie fortelles gjennom fotoboken, og det knytter hele familien mer sammen å sitte og se familiens historie blir fortalt gjennom fotoboken, avslutter Miriam med et smil.

  Lag din personlige CEWE FOTOBOK som årbok her: http://bit.ly/2twfQLb Show less
  Read more
 • Nyheter Play all

  Hold deg bl.a. informert om CEWEs nye produkter, nye funksjoner i bestillingsprogrammet og få inspirasjon til DIY.
  This item has been hidden
 • CEWE FOTOBOK - Tutorials Play all

  This item has been hidden
 • Produktvideoer Play all

  Se, hvordan vi produserer en rekke av våre produkter. Du kan også sammenligne to forskjellige produkter og deres kvaliteter ved hjelp av videoene.
  This item has been hidden
 • Kundefortelling Play all

  Få inspirasjon til din neste CEWE FOTOBOK ved å høre, hva noen av CEWEs mange trofaste kunder har å si om CEWE FOTOBOK.
  This item has been hidden
 • Design personlige fotoprodukter med bestillingsprogrammet Play all

  Her får du inspirasjon, gode idéer til design og bestilling av CEWEs mange fotoprodukter ved hjelp av bestillingsprogrammet.
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...