28
Brijder, specialist in verslavingszorg, is er voor iedereen, van jong tot oud, met een lichte of een ernstige verslaving. Wij richten ons...
Brijder, specialist in verslavingszorg, is er voor iedereen, van jong tot oud, met een lichte of een ernstige verslaving. Wij richten ons op het voorkomen en behandelen van verslaving met bijkomende problematiek en op het verbeteren van de kwaliteit van leven. Medewerkers bejegenen cliënten op een deskundige, optimistische en respectvolle manier. De wensen en mogelijkheden van onze cliënten, hun omgeving en onze expertise vormen de bouwstenen van de behandeling. Als innovatieve en resultaatgerichte organisatie werkt Brijder samen met andere partners in zorg.

Met meer dan veertig vestigingen van Texel tot Zeeland is http://www.brijder.nl een van de grootste verslavingszorginstellingen in Nederland. Er werken meer dan duizend medewerkers. Als zelfstandig zorgbedrijf werkt Brijder Verslavingszorg binnen de Parnassia Groep. Daarbinnen zijn meerdere gespecialiseerde zorgbedrijven actief.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...