214
 • BKT - Super Kredi

  276 views 5 months ago
  Superkredia është një kredi e shpejtë në Lek, e përdorshme për çdo qëllim nga ana juaj, që ju krijon mundësinë jo vetëm të mbuloni shpenzime të menjëhershme ose të paparashikuara, por edhe të mos i lini dëshirat tuaja të presin.

  Për më shumë: http://bkt.com.al/super-kre... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
 • Recent activities Play all

  • BKT - Kredi Hipotekore - Duration: 25 seconds.

   • 16 hours ago
   • 5 views
   Zbuloni pse 1 në 2 kliente të kredisë hipotekore në Lek zgjedhin BKT.

   Për më shumë informacion klikoni në: http://bkt.com.al/kredite-hipotekore.asp
  • BKT - Super Kredi - Duration: 25 seconds.

   • 5 months ago
   • 276 views
   Superkredia është një kredi e shpejtë në Lek, e përdorshme për çdo qëllim nga ana juaj, që ju krijon mundësinë jo vetëm të mbuloni shpenzime të menjëhershme ose të paparashikuara, por edhe të mos i...
  • BKT - Kredia Hipotekore Flexi - Duration: 54 seconds.

   • 10 months ago
   • 345 views
   BKT ofron produktin e saj më të ri
   Kredia Hipotekore Flexi

   Kredia Hipotekore Flexi i jep mundësinë kredimarrësit që edhe nëse normat e interesit të bonove të thesarit ndryshojnë, kësti mujor të mb...
  • BKT - Para xhepi kudo qe ndodhet Alpet - Duration: 19 seconds.

   • 11 months ago
   • 185 views
   Furnizo automjetin tënd duke përdorur kartat BKT BanKomaT dhe njëkohësisht tërhiq para. Për më tepër duke përdorur kartat BKT Prima, fito dhe 6% eXtra bonus!
  • BKT - KREDI PËR SHTËPI - Duration: 42 seconds.

   • 1 year ago
   • 63,655 views
   KREDI PËR SHTËPI NGA BKT.
   Ejani te ekspertët e kredisë dhe zgjidhni ofertën më të mirë për ju!

   Për më shumë: http://www.bkt.com.al/Kredia-Shtepia-e-Lumtur.aspx
  • BKT - Kredi për shtëpi - Duration: 22 seconds.

   • 1 year ago
   • 87,921 views
   Për shumë prej nesh, blerja e një pasurie rezidenciale është një nga vendimet më të rëndësishme si dhe ndonjëherë transaksioni më i madh financiar që mund të bëhet në jetë dhe që mund të ndryshojë ...
  • Kredi për rregullim shtëpie - Duration: 30 seconds.

   • 1 year ago
   • 272 views
   Gjithmonë lind nevoja të ndryshoni diçka në shtëpinë tuaj, të bëni një shtesë, një mobilim të ri, apo për të zgjidhur probleme të ndryshme që mund t'ju dalin në mirëmbajtjen e saj. Problemi është s...
  • BKT - BKT Smart, Prezantim i Menusë Kryesore - Duration: 3 minutes, 18 seconds.

   • 1 year ago
   • 1,321 views
  • BKT - Si ta gjej BKT Smart - Duration: 2 minutes, 56 seconds.

   • 1 year ago
   • 3,401 views
   BKT Smart aplikacioni bankar më i zgjuar në celularin tënd
   Si ta gjej BKT Smart?
   Kërko në Play Store/ App Store me emrin BKT Smart
   Pas përzgjedhjes në ikonën, kliko Instalo
   Lexo dhe prano kus...
  • TVC Super Kredi ! - Duration: 31 seconds.

   • 2 years ago
   • 281 views
   Super Kredi me normë interesi duke filluar nga 4 %.
   Super shpejt, super thjesht, super kredi nga BKT.
   Për më shumë : http://www.bkt.com.al/super-kredi-.aspx
  • BKT - MasterCard Contactless - Duration: 43 seconds.

   • 2 years ago
   • 17,750 views
   BKT është gjithmonë një hap përpara.
   Tashmë mund të blini me MasterCard Contactless, karta e parë pa kontakt në Shqipëri!
   Këste me 0%
   Bonus
   Llotari falas
   Për më shumë: http://www.bkt.com.al/masterc...
  • BKT - Super Kredi 5.5% - Duration: 31 seconds.

   • 2 years ago
   • 7,524 views
   Ndonjëherë, kur ke nevojë për para, mund t’ia marrësh borxh vjehrrës…

   Poor, ndërkohë mund të ndjehesh se i detyrohesh asaj shumë më tepër se ato para…

   Prandaj, ndoshta është më mirë të mos e shqe...
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...