• Afl. 4/4 - Op zoek naar Ambiance in Goirle

  4,419 views 4 years ago
  Laat je nu nog meer inspireren, ga ook zelf op zoek naar Ambiance! Ga naar https://www.youtube.com/use....... Bekijk de andere video’s van Ambiance Zonwering, bestel gratis het inspiratieboek en vind meteen een Ambiance dealer bij jou in de buurt!

  OVER AFLEVERING 4
  Presentatrice Carla is deze aflevering op zoek naar ambiance in Goirle. Hier bezoekt ze Monique van Brederode, die haar bijzondere woning laat zien. Het woonhuis uit de jaren ’70 is namelijk volledig gerenoveerd, en heeft nu een prachtig minimalistisch zwart-wit interieur.

  Design en kunst zijn de smaakmakers in dit interieur. Muren van leer en grote schilderijen brengen een bijzondere sfeer in de open witte ruimtes. Met ramen over de hele lengte van het huis is het heerlijk licht in huis. Maar het is minstens zo belangrijk dat al dit daglicht ook goed gefilterd kan worden. Voor zonwering is daarom een belangrijke rol weggelegd. Met de Silhouette Shades van Luxaflex wordt uv-licht tot wel 96 procent tegengehouden. De bediening? Die gaat heel gemakkelijk via je smartphone of tablet dankzij Somfy huisautomatisering.

  In de ruim opgezette tuin treffen we een fraai stukje Italiaans design aan, in de vorm van een zonnezeil. Deze vrijstaande schaduwmaker is hier op een parasolvoet geplaatst, maar je bevestigt hem net zo makkelijk aan de muur. Zo zit je heerlijk in de schaduw op een hete zomerdag. En staat er een stevige wind? Dan rolt het zeil automatisch op.

  OP ZOEK NAAR AMBIANCE
  In ‘Op zoek naar Ambiance’ toont presentatrice Carlaons in 4 afleveringen de meest bijzondere, inspirerende en sfeervolle plekjes in eigen land. Met Ambiance Zonwering geniet je het hele jaar door van het Nederlandse klimaat.

  Profiteer van ons weer.

  MEER AMBIANCE?
  http://www.ambiance-zonweri...
  http://www.facebook.com/amb......
  http://www.youtube.com/user......

  CONTACT
  Vragen over de producten en diensten van Ambiance Zonwering? We helpen je graag verder: http://www.ambiance-zonweri....... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...