18,978
  • AKU TAK BOLEH CAKAP

    1,916 views 1 year ago
    Parah! Suara aku tiba-tiba decide untuk hilang di waktu yang genting! Macam mana aku nak beri talk dengan suara rock??

    Jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE ya! Berikan cadangan korang semua untuk vlog lain. Thanks geng!

    ROYALTY FREE SOUNDS & MUSIC:
    ============================

    Source: http://incompetech.com/musi......
    Artist: http://incompetech.com/

    "Taira Komori's Japanese Free Sound Effects":
    http://taira-komori.jpn.org......


    SPECIAL EFFECTS:
    ==================
    https://www.productioncrate... Show less
    Read more
  • Uploads Play all

    • MEREKA NAK BUNUH AKU! - Duration: 6 minutes, 26 seconds.

      • 1 year ago
      • 2,319 views
      Apabila si comel mula mengganas... Peh, aku pun menjadi MANGSA! Oh, tidak!

      Jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE ya! Berikan cadangan korang semua untuk vlog lain. Thanks geng!

      ROYALTY FREE SOUNDS & MUS...
    • CABARAN JANGAN BELI - Duration: 7 minutes, 40 seconds.

      • 1 year ago
      • 2,131 views
      Aku dicabar oleh rakan penulis Blink, Khairil Kamarudin untuk TIDAK MEMBELI ketika melawat pusat beli-belah COWBOY yang sangat terkenal di Johor. Mampu ke aku menahan godaan mall ini? Gulp!

      Jangan...
    • AKU TAK BOLEH CAKAP - Duration: 5 minutes, 58 seconds.

      • 1 year ago
      • 1,916 views
      Parah! Suara aku tiba-tiba decide untuk hilang di waktu yang genting! Macam mana aku nak beri talk dengan suara rock??

      Jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE ya! Berikan cadangan korang semua untuk vlog l...
    • LELAKI TENGOK KPOP - Duration: 6 minutes, 54 seconds.

      • 1 year ago
      • 2,672 views
      Sememangnya aku terlepas betul trend-trend Kpop ni. Kali ni react kepada music video 3 kumpulan Kpop yang sedang hot (cadangan di FB!). Harap reaksi ini tidak dikecam. Huhuhu!

      Jangan lupa LIKE dan...
    • LELAKI KRITIK FESYEN - Duration: 5 minutes, 30 seconds.

      • 1 year ago
      • 1,566 views
      Apabila dua orang lelaki bercakap tentang fesyen.... Habis berapi-rapi, komen melaser lagi pedas yang diberikan! MAAF YA!

      Feat: Haziq Ridzuan
      http://bit.ly/2guoEqF
    • Kejutan Surat! | FANMAIL - Duration: 9 minutes, 56 seconds.

      • 3 years ago
      • 5,134 views
      Hantarkan surat, lukisan, fanart, kraftangan atau apa sahaja di alamat ini ya:

      AMAN WAN,
      Blink Trading Sdn Bhd,
      No.35 BWH, Jalan Nilai Square 2,
      Nilai Square, 71800, Bandar Baru Nilai,
      Negeri Semb...
    • Suara Serak Seksa - Duration: 4 minutes, 30 seconds.

      • 3 years ago
      • 21,236 views
      Ahhh, seksa betul bila takde suara! Semuanya tak boleh nak buat apa. Tapi, macam mana kalau keadaan sakit ni kita jadikan sesuatu yang FUN! Ada cadangan? ;)

      Thanks to Nirman (Doktor Colo) kerana s...
    • APA ITU K-POP | Hawa&Ummi - Duration: 3 minutes, 29 seconds.

      • 3 years ago
      • 11,020 views
      Memang tak boleh nak expect apa yang budak-budak fikir. Lelebih lagi bila ditanya pasal K-POP! Haha!
    • Menaip Password - Duration: 4 minutes, 35 seconds.

      • 3 years ago
      • 17,799 views
      Seriously, aku sangat berhati-hati kot bila taip password! Takkan la aku nak diorang tau yang password aku BABYKACAK88 kan??

      SUBSCRIBES channel MrandMrsAidil:
      https://www.youtube.com/user/mrandmrs...
    • JOM POS SURAT - Duration: 2 minutes, 5 seconds.

      • 3 years ago
      • 2,830 views
      Hantarkan surat, lukisan, fanart, kraftangan atau apa sahaja di alamat ini ya:

      AMAN WAN,
      Blink Trading Sdn Bhd,
      No.35 BWH, Jalan Nilai Square 2,
      Nilai Square, 71800, Bandar Baru Nilai,
      Negeri Semb...
    • Alahai Gunting Rambut - Duration: 3 minutes, 24 seconds.

      • 3 years ago
      • 18,257 views
      Pernah jadi kat korang tak? Haha! Cerita la pengalaman korang pula. Ini pengalaman personal Aman je. Apapun, semua yang berlaku ni adalah penceria hidup kita. Semua orang adalah istimewa. :)

      Dapat...
    • #WAW 5 - Pelajar Paling Hensem - Duration: 7 minutes, 16 seconds.

      • 3 years ago
      • 12,148 views
      Thanks untuk segala soalan! Berikan komen korang tentang video ni. Jangan lupa LIKE Facebook AmanWan dan nantikan pengumuman tempahan t-shirt Sheeply Sweet! https://www.facebook.com/amanwan.officia...
    This item has been hidden
  • Vlog AmanWan Play all

    Setiap benda kecik yang berlaku hari-hari, AmanWan akan share bersama korang dalam vlog2 ni! Rasa-rasa, ada sama dengan kornag tak?
    This item has been hidden
  • AmanWan & WAW Play all

    This item has been hidden
  • Shortfilm AmanWan Play all

    Kelakar, Seram, Aksi, Sedih, Romantik? Semuanya ada dalam ni. Karya2 segar dari AmanWan.
    This item has been hidden
  • WebSiri AMAMI Play all

    Ini ialah websiri (5 episod) pertama AmanWan bersama BlinkTV.

    Mengenai lawa komikal tentang dua beradik yang pelbagai ragam mengejar impian satu sama lain.

    Lakonan mantap:

    Afham Shah: https://www.youtube.com/user/apamca

    Aqilah Syafiqa: https://www.youtube.com/user/amipinkygurl
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...