3
AWS Rijswijk is producent en leverancier van hoogwaardige meet- en regelapparatuur voor binnen- en buitenklimaat. WS heeft de expertise, ...
AWS Rijswijk is producent en leverancier van hoogwaardige meet- en regelapparatuur voor binnen- en buitenklimaat. WS heeft de expertise, eigen productie en kwaliteitsmerken om u met raad en daad bij te staan.
AWS heeft uitgebreide kalibratiefaciliteiten, zoals een RvA geaccrediteerd meetlaboratorium voor druk (0..6000 Pa). Bekende eigen producten van AWS (ACIN) zijn de FlowFinder® en de VentiFlow®, bekende merken zijn bijvoorbeeld Rotronic en Setra.
We hebben ons eigen programma betaalbare meteorologische sensoren van hoge kwaliteit: het Meteo M&R programma. AWS (Wittich & Visser) is tevens distributeur in de Benelux voor kwaliteitsmerken als Gill Instruments, Scintec en Radiometrics.
AWS (SensorData) is een ook specialist op het gebied van meet- en regeltechniek, met name op het gebied van (draadloze) sensoren. We leveren sensoren/voelers en transmitters voor het meten van Temperatuur, Relatieve Vochtigheid, Druk, Luchtsnelheid, Licht, CO/CO2.
  • This item has been hidden
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • Liked videos

    This item has been hidden
  • Subscriptions

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...