492
 • We love to cook

  126 views 3 months ago
  De naam ATAG wordt niet voor niets vaak ondertekend met deze zin. Ons assortiment richt zich volledig op de keuken. Daarmee zijn we een echt kookmerk. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. Maar aan de zin ligt ook een emotionele betekenis ten grondslag. We love to cook gaat over passie. Passie voor koken en passie voor kwaliteit. Show less
  Read more
 • ATAG Concepts, Stille Keuken, Unieke Keuken, Sous-vide Keuken | ATAG Play all

  ATAG Concepts, ontwikkeld om van koken een fantastische ervaring te maken. De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen. Daarbij hebben we gekeken naar úw wensen en behoeften in de keuken. Of het nu gaat om de behoefte aan een stille keuken vanwege het open karakter van uw interieur, om een unieke keuken met apparaten die ongeëvenaard zijn in bediening en design, of om een keuken die de wens vervult om ‘het professionele’ van de restaurantkeuken naar uw keuken thuis te halen, ATAG Concepts beantwoordt die wensen en behoeften.
  This item has been hidden
 • Kookplaten, gaskookplaten, inductiekookplaten | ATAG Play all

  Voor elke kookliefhebber is de kookplaat het centrum van zijn kookuniversum. Dit is de plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. Onze kookplaten zijn echte blikvangers en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. Of het nu gaat om koken op gas, koken op inductie of keramisch, ATAG biedt kookplaten waarin design en gebruiksgemak hand in hand gaan.
  This item has been hidden
 • Ovens, stoomovens, magnetrons, combi-magnetrons, combi-stoomovens, lades, warmhoudlade | ATAG Play all

  De ovens, stoomovens, magnetrons, combi-magnetrons en combi-stoomovens van ATAG worden geheel in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. In onze ovenlijnen is het beste samengebracht op het gebied van de wensen en behoeftes van de kookfans.
  This item has been hidden
 • MAGNA, magna-lijn ATAG, design | ATAG Play all

  MAGNA staat voor grootsheid, voor een bijzondere aandacht voor elegante en hoogwaardige detaillering. MAGNA betekent compromisloos materiaalgebruik: alleen het hoogwaardigste RVS en glas vinden hun toepassing. Draaiknoppen zijn van massief metaal, pandragers van het hoogwaardigste gietijzer. Met de complete MAGNA-lijn, met nu behalve kookplaten ook een serie (combi-stoom)ovens, bijbehorende lades en bijzonder afzuigkappen zet ATAG de perfectie van MAGNA door over de volle breedte van het assortiment.
  This item has been hidden
 • Matrix, matrix-lijn, RVS | ATAG Play all

  De Matrix-lijn van ATAG is een brede collectie van doordachte, slimme kookapparatuur in een op elkaar afgestemd design.
  Er is een grote keuze uit verschillende types ovens, kookplaten en afzuigkappen die fraai gecombineerd en geïntegreerd kunnen worden. Het geheel wordt gecompleteerd door verschillende multifunctionele lades en een koffiemachine. Het RVS van de ovens en kookplaten is voorzien van een fingerprint free coating, dat makkelijk schoonmaakbaar en zeer duurzaam is. Het tijdloze en professionele karakter van het RVS maakt deze lijn toepasbaar voor vele keukenstijlen.
  This item has been hidden
 • Grafiet, graphite, grafietzwart matrix | ATAG Play all

  Een ruimte die harmonie en huiselijkheid uitstraalt, overzichtelijk, praktisch en schoon is. De unieke Grafietlijn van ATAG zorgt ervoor dat de kookliefhebber zich er meteen bij thuis voelt.
  De kleur Grafietzwart is een fraai alternatief voor RVS, passend in vele keukenstijlen, variërend van landelijk tot modern. Het is perfect toepasbaar in witte of lichtgekleurde keukens omdat Grafietzwart een ‘zachte’ zwart is die geen hard contrast oplevert maar juist harmonieert. Het zachte zwart is ook mooi met hout te combineren, beide met een natuurlijke uitstraling hetgeen fraai harmonieert.
  This item has been hidden
 • Echt wokken met de Fusion Volcano wokbrander | ATAG Play all

  Wie écht wil wokken heeft hoge temperaturen nodig. Zodat alle smaken, vitamines én die knapperige beet van het wokgerecht bewaard blijven. ATAG heeft hiervoor de Fusion Volcano wokbrander ontwikkeld.
  This item has been hidden
 • Sous-vide koken, vacumeerlade, stoomoven, MAGNA | ATAG Play all

  Sous-vide betekent “onder vacuüm”. Gerechten worden luchtdicht verpakt en verhit op een constante, lage temperatuur. Dit zorgt voor een gelijkmatig gegaard product, waarbij de structuur, vitamines, sappen en oorspronkelijke smaak behouden blijven. In de professionele restaurantkeuken speelt zich een interessant proces af als de kok een gerecht sous-vide bereidt. Stapsgewijs worden diverse kooktechnieken en apparatuur ingezet. Hier hebben we goed naar gekeken en precies die bundeling van technieken en apparaten brengen we nu van de professionele keuken naar uw kookdomein.
  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...