• 3byggetilbud.dk - Forstå konceptet på 1 minut

  1,609 views 2 months ago
  Vil du vide, hvordan https://www.3byggetilbud.dk håndterer bygge- og renoveringsopgaver? Så se med her, hvor hele processen og konceptet bliver forklaret på 1 minut.

  Videoen starter med at vores administrerende direktør, Martin Borgstrøm, byder velkommen og præsenterer 3byggetilbud.dks opgaveservice. Du får lov til at se, hvordan opgaver bliver indsendt til 3byggetilbud.dk, hvordan en servicemedarbejder ringer dig op for at verificere opgaven og sikrer, at alle detaljer er på plads.

  Dernæst skal 3byggetilbud.dk håndplukke 3 håndværkere, der kan afgive tilbud på din opgave, og det kan du også se, hvordan de gør i videoen. 3byggetilbud.dk beder håndværkerne om at acceptere, at de ønsker at afgive tilbud på opgaven, inden de sender den videre til dem. Herefter kan håndværkerne ringe dig op for at aftale nærmere omkring tilbudsgivning.

  Det er altid helt op til dig, om du vælger én af de tre håndværkere fra 3byggetilbud.dk, men hvis du gør, så tilbyder 3byggetilbud.dk en gratis entreprisegaranti på din opgave. Det kan du også se i videoen.

  Har du også en opgave, som du ønsker at modtage 3 byggetilbud på? Så kan du indsende den her: https://www.3byggetilbud.dk......

  Er du håndværker og ønsker du at blive en del af 3byggetilbud.dks netværk, så kan du ansøge her: https://www.3byggetilbud.dk......

  Videoen er animeret, men karakterne er udarbejdet, så de ligner medarbejdere hos 3byggetilbud.dk og ligeledes er lokalerne inspireret af indretningen hos 3byggetilbud.dk.

  --------------------------------------------------------
  TRANSCRIPT:

  Hvis du står og mangler hjælp til at finde en kompetent håndværker, så er du på rette vej.

  Du er nemlig få skridt fra at få løst din byggeopgave – hurtigt, nemt og sikkert. Først skal du indsende en kort beskrivelse af din opgave.

  Herefter vil du blive ringet op af en servicemedarbejder for at sikre, at vi har forstået opgaven korrekt.

  Vi vil nu håndplukke tre håndværkere, ud fra blandt andet geografi og kvalifikationer, som vil være ideelle til at løse netop din opgave.

  Når håndværkerne har valgt at acceptere din opgave vil de inden for tre dage hver især kontakte dig, hvor I kan tale nærmere omkring tilbudsgivningen.

  Når du har modtaget deres tilbud, er der blot tilbage at vælge den profil, som passer dig bedst.

  Det står dig frit for om du vælger én af de tre håndværkere - men hvis du gør - tilbyder vi en gratis entreprisegaranti som et sikkerhedsnet mod uforudsete fejl eller mangler.

  Vores service er gratis og vi dækker hele landet.

  Start dit byggeprojekt i dag med 3byggetilbud.dk - Hurtigt, nemt og sikkert.
  --------------------------------------------------------

  → Få 3 tilbud på din opgave
  https://www.3byggetilbud.dk......

  → Lær mere om entreprisegaranti:
  https://www.3byggetilbud.dk...

  → Er du håndværker?
  https://www.3byggetilbud.dk...... Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Presseomtale Play all

  This item has been hidden
 • Håndværkernes erfaringer med 3byggetilbud.dk Play all

  This item has been hidden
 • Om 3byggetilbud.dk Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...