3,578
 • #SamoKažem (Vebizoda 26)

  23,460 views 3 years ago
  O zarezima umesto tačaka. O počecima, promenama i pomirenjima...
  За запирките наместо точките. За почетоците, промените и помирувањата...
  Për presjet në vend të pikave. Për fillimet, ndryshimet dhe pajtimet...
  On putting commas instead of full stops. On beginnings, changes and reconciliations...
  --
  HD / sbh, mk, al & eng captions
  --
  Muzika / Mузика / Muzikë / Music:
  Goribor - Jureći ljubav Show less
  Read more
 • KažiTi dokumentarci Play all

  This item has been hidden
 • #SamoKažem Vebizode Play all

  This item has been hidden
 • Top 10 KažiTi izjave Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...