24.3K

Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació

La missió dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC és proporcionar formació universitària virtual, inicial i al llarg de la vida, i promoure la creació i la difusió de coneixement en els àmbits propis de la psicologia i l'educació.

L'oferta de formació dels Estudis és i ha de ser diversa i capaç de respondre en cada moment a les demandes professionals i socials. Amb una metodologia docent innovadora, basada en l'ús intensiu de les tecnologies de la informació i la comunicació i el treball en xarxa, s'acompanya i s'ajuda l'estudiant en els seu procés d'aprenentatge, superant les barreres de l'espai i del temps. La formació es basa en el coneixement actualitzat i en la recerca en els àmbits d'especialització dels Estudis.

La recerca dels Estudis es refereix, prioritàriament, a l'anàlisi de les transformacions en l'àmbit social i de les organitzacions, de l'educació, la salut i la qualitat de vida en el marc de la societat del coneixement.


Els Estudis adrecen la seva oferta de formació prioritàriament a Catalunya, però també a la resta de l'Estat i a l'àmbit internacional. Amb aquest propòsit, estableixen vincles de col•laboració amb altres estudis de la mateixa UOC i aliances amb altres universitats estatals i del context internacional.


Els Estudis garanteixen l'acompliment de la seva missió amb una combinació adequada de la docència, la recerca i la innovació vinculada al lideratge en l'ús de les TIC per a la pràctica pedagògica.
La missió dels Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació de la UOC és proporcionar formació universitària virtual, inicial i al llarg de la vida, i promoure la creació i la difusió de coneixement en els àmbits propis de la psicologia i l&...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...