685

AUTOGRAM

HDS ZAMP u suradnji sa CMC televizijom u rujnu 2018. godine pokrenuo je novi projekt pod nazivom „Autogram“. Kroz njega javnosti predstavljamo nov(ij)u domaću autorsku scenu, kreativce mlađe od 30 godina, ali i ne puno starije od 30 godina. „Autogramom“ želimo podržati one koji tek dolaze, ali su već do sada svojim pjesmama javnosti dali do znanja da posjeduju originalni i zanimljiv glazbeni izričaj na koji svakako treba računati u budućnosti.
Svojim nam riječima predstavljaju sebe, svoju glazbu, planove i snove. Kakav trag žele ostaviti svojim djelima, kako se snalaze na sceni, koliko su upućeni u zaštitu svojih autorskih prava i koje su pjesme njihovi „potpisi“? Na ova i druga pitanja s kojima se susreću na svom glazbenom putovanju, tražimo odgovore svakog tjedna.

Želite li pomoći da se portreti mladih autor(ic)a koji vam se sviđaju digitalno prošire i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu, slobodno ih podijelite uz #Autogram.

*** „Autogram“ na CMC TV-u pratite radnim danima u 12:00 sati, te subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati. ***
HDS ZAMP u suradnji sa CMC televizijom u rujnu 2018. godine pokrenuo je novi projekt pod nazivom „Autogram“. Kroz njega javnosti predstavljamo nov(ij)u domaću autorsku scenu, kreativce mlađe od 30 godina, ali i ne puno starije od 30 godina. „Autog...
Play all

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...