Онлайн магазин Intershop.bg е неизменна част от онлайн магазините, информационните и представителни сайтове на фирма Интершоп ЕООД. Фирма...
Онлайн магазин Intershop.bg е неизменна част от онлайн магазините, информационните и представителни сайтове на фирма Интершоп ЕООД. Фирмата е създадена през 2010 година със седалище гр. Пловдив.
Онлайн магазин Intershop.bg е създаден от своите програмисти и поддържан от своите администратори с цел предлагане на продукти от всякакво естество на клиенти от България и чужбина възпрепятствани от време и работа, до хора живеещи в големи и малки населени места които желаят да спестят време, а и в много от случаите и пари! Не случайно девизът и мотото на фирмата е "Пазарувай бързо, лесно и удобно ..."

В интернет магазина може да откриете богат асортимент от продукти и артикули за вашата спалня, автомобил, дома, офиса, вилата и хотела, продукти за поддръжка и грижа за вашата градина, продукти за бебето и детето, електроника и битова техника, продукти за вашето хоби и много продукти от последните модни тенденции! 

Всички въпроси, които Ви вълнуват и интересуват, може да отправите към нас! Ние
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...