37
Gazetë e përditshme shqiptare, Republika e Kosovës. Gazetë e njerëzve të lirë. Ky channel i gazetës kontrollohet dhe menaxhohet nga “Epok...
Gazetë e përditshme shqiptare, Republika e Kosovës. Gazetë e njerëzve të lirë. Ky channel i gazetës kontrollohet dhe menaxhohet nga “Epoka e re”. Të gjitha materialet në të, janë të mbrojtura dhe për to “Epoka e re” mban të drejtat e rezervuara. Videot në këtë channel nuk mund të përdoren për qëllime komerciale, por ato mund të shfrytëzohen duke cituar burimin e informacionit, në këtë rast “Epoka e re”.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...