OblonConfort - Inchideri Terase, Copertine si Rulouri Exterioare
8
 • Copertine Retractabile - 0740554554 Contacteaza-ne si afla pretul acum!

  2,113 views 4 years ago
  Copertine Retractabile - Contacteaza-ne la 0740554554 acum pentru copertine pentru terasa, balcon, foisor sau pentru casa ta sau viziteaza website-ul nostru: https://oblonconfort.ro/pro......

  Copertina retractabila incasetata Horizon este echipata cu panza de la Tempotest PARA Italia, cu motor SOMFY cu telecomanda si senzor de soare si vant.

  Acest model de copertina este gandit pentru a va proteja de soare pe dumneavoastra, iar in momentul in care este inchisa pentru a se proteja pe ea impotriva vantului foarte puternic, a viscolului sau a altor fenomene naturale ce ar putea sa o distruga.

  De asemenea aceasta caseta in momentul in care este inchisa protejeaza atat panza copertinei avand un sistem de autocuratare cat si toate elementele copertinei retractabile marindu-i astfel durata de viata.

  Daca doar vrei sa afli o oferta personalizata pentru copertinele retractabile potrivita nevoilor tale contacteaza-ne acum la 0740554554 si putem discuta un pret avantajos sau viziteaza si site-ul nostru oblonconfort.ro pentru a vedea mai multe lucrari. De asemenea, ne poti contacta si la adresa de pe e-mail contact@oblonconfort.ro!

  Vezi mai multe despre copertine pe: https://oblonconfort.ro
  Urmareste-ne pe Facebook: http://facebook.com/oblonco...
  Urmareste-ne si pe Google+: https://plus.google.com/111......
  Aboneaza-te canalului nostru de YouTube aici: https://www.youtube.com/cha...... Show less
  Read more
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...