170
 • Замрзнати водопадите на Нијагара - Duration: 87 seconds.

  • 5 years ago
  • 592 views
  Рекордно ниските температури кои ги зафатија Америка и Канада, направија да замрзне целата природа, вклучувајќи ги и Нијагарините водопади и езерото Мичиген.

  Спектакуларните фотографии ги прикажув...
 • Замрзнато езеро Мичиген - Duration: 34 seconds.

  • 5 years ago
  • 356 views
  Рекордно ниските температури кои ги зафатија Америка и Канада, направија да замрзне целата природа, вклучувајќи ги и Нијагарините водопади и езерото Мичиген.

  Спектакуларните фотографии ги прикажув...
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...