36
Trenergy heeft in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt gebracht. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektr...
Trenergy heeft in 2011 haar eerste collectie elektrische fietsen op de markt gebracht. Het is een merk dat zich exclusief richt op elektrische fietsen met een zeer complete uitrusting en hoogwaardig rij-comfort.

Hierbij wordt  gebruik gemaakt van goede en bekende merken onderdelen en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen.Onze elektrische fietsen zijn exclusief verkrijgbaar via de vakhandel. Wij hebben veel vertrouwen in de verkoop van een dergelijk produkt met duidelijke toegevoegde waarde. Een klant wil tenslotte ook graag een proefrit maken op de fiets om te kijken of deze aan zijn of haar wensen tegemoet komt.

Onze dealers zijn allen kundig en zullen uw fiets 100% rijklaar afleveren en staan ook na de aankoop voor u klaar met advies en service. Vanzelfsprekend willen ze u graag adviseren hoe uw fiets te gebruiken en te onderhouden, zodat u uw fiets probleemloos vele jaren met veel plezier zult gebruiken. 

Trenergy heeft maar één doel en dat is een tevreden klant.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...