Record Automatische Deuren B.V.
 • Record automatische deuren op Oscar Wilde, het nieuwe schip van Scylla:

  911 views 2 years ago
  Diverse automatische schuifdeuren, draaideuren, vouwdeuren, telescopische schuifdeuren en een breed scala aan toebehoren zoals sensoren, vloerrails en opvallende design aanraakschakelaars als toegangsoplossingen voor een nieuw en luxe binnenvaartcruiseschip.
  Record creëert toegangsoplossingen die niet alleen een praktisch doel dienen, maar ook feilloos passen bij het ontwerp en de inrichting van elke locatie. Mede met behulp van de omvangrijke variatie in vorm, techniek, materiaal en afwerking weet Record toegangsoplossingen te creëren die hun omgeving zelfs verrijken. Zo ook bij 'Oscar Wilde', het nieuwe en imposante schip van rederij Scylla AG.
  Record heeft op dit bijzondere schip een verscheidenheid aan oplossingen geïnstalleerd, zowel automatische als handbediende, in de vorm van de Record D-TSA 20 telescopische schuifdeuren, de Record DFA 127 draaideuren, de Record FTA 20 vouwdeuren en Record E-STA 20 schuifdeuren.
  Ook is er een scala aan toebehoren en aanvullingen geïnstalleerd waaronder vandalismebestendige en waterdichte aanraakschakelaars, diverse sensoren, programmaschakelaars, noodaccu’s, elektromechanische vergrendelingen , aansluitingen op brandmeldinstallaties van derden, ondergeleidingsystemen (inbouw vloerrails) die bestendig zijn tegen zwaar en intensief gebruik. Daarbij bieden zij goede deurgeleiding en weerstand tegen winddruk en inbraakpogingen

  Music: www.bensound.com Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...