20
 • Halo Travel Niš Demo

  288 views 2 years ago
  Turistička agencija „HALO TRAVEL“ d.o.o nalazi se u Nišu u ulici Obrenovićeva 46, TC Kalča lamela A lokal AI-3. Agencija je osnovana 18.10.2006. godine. U agenciji je zaposleno 6 radnika, na mestima referenta prodaje, proizvodnje i organizovanja putovanja, finansija, administracije i realizacije turističkih putovanja.

  Turistička agencija „ HALO TRAVEL“ d.o.o. Niš poseduje licencu OTP 254/2010 , čime se u delatnosti pružanja turističkih usluga, agencija pojavljuje kao TOUR OPERATOR, odnosno organizator turističkih aranžmana.

  Svi zaposleni u Halo Travel Niš su pratioci grupa na putovanjima u inostranstvu i zemlji jer najbolje poznaju turističke aranžmane koje osmišljaju i kreiraju kao i destinacije koje organizuju, a sve u cilju što bolje realizacije programa, kvalitetnije usluge i ostvarivanja što boljeg kontakta „ Agencija-putnik“. Agencija je na taj način ostvarila veliki broj zadovoljnih putnika koji joj se uvek vrlo rado vraćaju.
  Od dana osnivanja, turistička agencija Halo Travel Niš se bavi organizovanjem turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu sa ciljem da putnicima omogući kvalitetna putovanja po povoljnim cenama. Halo Travel agencija je ujedinjujući mladost sa iskustvom, te znanje sa ambicijom, stvorila jedan dinamičan, moderan i uspešan tim, a rezultati su evidentni sve većim brojem klijenata koji nam ukazuju poverenje. No želje i namere nisu dovoljne da bi putnici bili zadovoljni, već rad i upornost da se dostignuti kvaliteti usluga održe i unapređuju.

  Halo Travel jedine kompromise čini po pitanju cena, gde svojim putnicima uvek nudi visok kvalitet prevoza, smeštaja i usluga, po razumljivim cenama i uvek pogodnim uslovima otplate.

  http://halotravel.rs
  fb: https://www.facebook.com/ha...
  Telefon: Show less
  Read more
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...