745
  • Unboxing Celcom FREE Phone Huawei Mate 20

    2,741 views 4 months ago
    Unboxing Celcom FREE Phone Huawei Mate 20. Dalam video kali ini saya nak kongsikan unboxing smartphone percuma daripada Celcom. Terdapat beberapa pelan Celcom dengan smatphone percuma yang boleh anda pilih.

    Ada pelan Celcom RM98 sebulan, RM128 sebulan, RM148 sebulan dan R188 sebulan. Nak tau apa yang ada dalam setiap pakej ni boleh tgk pada website Celcom disini:
    https://www.celcom.com.my/p......

    Sebagai contoh:-

    Pelan RM148/bulanan ni ada 3 smartphone free yang Celcom tawarkan. Pilih jelah mana satu yang berkenan di hati:
    1. Oppo F9
    2. Huawei Nova 3i
    3. Vivo V11i
    - daftar cuma RM160
    - dapat 60GB data internet x 24 bulan
    - dapat 100GB video streaming x 12 bulan
    - UNLIMITED CALL + SMS

    Syarat untuk dapat smartphone percuma dari Celcom:

    1. Ada nombor dari telco lain untuk dikekalkan ke celcom
    2 Nama tak blacklist. kalau blacklist boleh guna SSM untuk apply.
    3. Sabar menunggu phone sampai. kalau tak boleh sabar digalakkan ke Celcom Center dan sediakan deposit RM1000++ untuk pendaftaran (RM160 tu jika daftar dengan kami).

    Cukup syarat tu, boleh hubungi Rohaizad Jumat di sini:
    http://pelancelcom.wasap.my

    Maklumat lanjut boleh tanya dia juga ye 😀

    Jangan lupa untuk tekan butang SUBSCRIBE untuk video terkini ;-)

    Follow saya di media sosial:
    FB: http://www.facebook.com/imt...
    IG: http://www.instagram.com/th...
    Twitter: @thehaikal86

    Ikuti blog saya di:
    http://www.susahsenangblogg... Show less
    Read more
  • Unboxing Videos Play all

    Video Unboxing / Nyahkotak Barang Yang di Beli Secara Online.
    This item has been hidden
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • Blood Pressure Monitoring Play all

    Video-video tekanan darah tinggi sebagai rekod diri sendiri dan juga mungkin boleh digunakan semasa medical check up hehe. Tujuan utama adalah kerana bila aku buat blood pressure monitoring kat klinik aku mudah nervous menyebabkan bacaan tekanan darah aku tidak tepat. Jadi aku rasa patut aku monitor sendiri di rumah dan rekodkan melalui video dalam Youtube Channel aku. At least aku boleh backup diri aku mase buat medical checkup lain kali.
    This item has been hidden
  • Popular uploads Play all

    This item has been hidden
  • Beli Barang Online Play all

    Saje nak kongsi apa yang aku beli secara online dan di mana aku beli..
    This item has been hidden
  • Perkongsian Tips Play all

    Perkongsian pelbagai tips yang ringkas dan mudah untuk diamalkan dalam kehidupan seharian.
    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...