42
Partidul Noua Românie revoluționează politica din România. În timp ce partidele deja existente au rămas undeva în era comunistă din punct...
Partidul Noua Românie revoluționează politica din România. În timp ce partidele deja existente au rămas undeva în era comunistă din punct de vedere al comunicării interne și cu electoratul, Partidul Noua Românie, încă de la înființare vine cu ceva inovativ menit să schimbe radical modul de a face politică.

PNR ține pasul cu tehnologia modernă și pune la dispoziția românilor care vor să se înscrie în partid, propria rețea de socializare, aproape identică cu Facebook.

După ce devii membru al partidului, formularul online se transformă automat în cont pe rețeaua de socializare internă. Unde, poți socializa, comunica, interacționa cu toți membrii, fără a fi nevoie să îi adaugi în lista de prieteni.

Cine ar fi crezut că în România va apărea primul partid care are propria rețea de socializare.

Așadar, doi iepuri dintr-o lovitură, și tineri și moderni, cu propria rețea de socializare, unde membrii pot discuta liber despre orice, pot posta comentarii pe wall, pot trimite mesaje altor membr
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...