Διαδικτυακή Αυτοέκδοση
 • Διαδικτυακή Αυτοέκδοση & Εκδόσεις "Λευκό Μελάνι" - Spot

  92 views 5 months ago
  http://selfpublishingonline.eu : Η «Διαδικτυακή Αυτοέκδοση» είναι ένα Ελληνικό Ιστολόγιο (blog) που σκοπό του έχει την πληροφόρηση και ενημέρωση των νέων ή παλαιότερων συγγραφέων σχετικά με την ΔΩΡΕΑΝ αυτοέκδοση των βιβλίων τους μέσω διαδικτύου.

  Όλες οι απαραίτητες μέθοδοι και τεχνικές σχετικά με την διαδικασία της Διαδικτυακής Αυτοέκδοσης, από την ΑΡΧΗ μέχρι τo ΤΕΛΟΣ.

  Ότι χρειάζεται να γνωρίζει ο επίδοξος “Online” αυτοεκδότης συγγραφέας για τις εταιρίες για Διαδικτυακή Αυτοέκδοση με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί για την πώληση και την προώθηση των ψηφιακών βιβλίων (eBooks – Audiobooks) αλλά και έντυπων βιβλίων του (Print on Demand).

  Εξειδικευμένες τεχνικές Marketing, Διαφήμισης και Προώθησης των δημιουργημάτων σας που χρειάζεται να ακολουθείσετε, βήμα προς βήμα, για να έχετε μία επιτυχημένη συγγραφική πορεία στο διαδίκτυο.

  Άρθρα, βίντεο, νέα, συμβουλές, στρατηγικές και bonuses, που θα σας βοηθήσουν να βαδίστε εύκολα τον δύσβατο δρόμο που λέγεται “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση”, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο!

  http://selfpublishingonline.eu


  Η «Διαδικτυακή Αυτοέκδοση», με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ενεργοποίηση και του φυσικού τομέα των μέχρι τώρα διαδικτυακών εκδόσεών της, τις Εκδόσεις ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ https://lefkomelani.gr.

  «Ολοκληρώνοντας, μετά από μία τρίχρονη πορεία, το ‘πάντρεμα’ του παλιού με το νέο, του παραδοσιακού με το σύγχρονο, του φυσικού (έντυπου) με το ψηφιακό (e-book) βιβλίο, του βιβλιοπωλείου της γειτονιάς με το διαδίκτυο, και του αναγνωστικού κοινού με τους ΝΕΟΥΣ (και όχι μόνο…) συγγραφείς, οι εκδόσεις ΛΕΥΚΟ ΜΕΛΑΝΙ, καταθέτουν σήμερα τη Σύγχρονη Πρόταση στις Εκδόσεις Ψηφιακών & Έντυπων Βιβλίων!!!!!»

  Δήμος Βελέντζας

  https://lefkomelani.gr Show less
  Read more
 • This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...