10
Het West-Brabants Archief is ontstaan uit een fusie tussen het Regionaal Archief West-Brabant, de Archiefdienst Bergen op Zoom en het Gem...
Het West-Brabants Archief is ontstaan uit een fusie tussen het Regionaal Archief West-Brabant, de Archiefdienst Bergen op Zoom en het Gemeentearchief Roosendaal. Één regionaal archief voor negen gemeenten: Bergen op Zoom, Halderberge, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Woensdrecht en Zundert. Vanaf 6 juli 2016 kunt u voor historische informatie terecht op het volgende adres: Steenbergsestraat 6 (studiezaal Markiezenhof), 4611 TE Bergen op Zoom. Voor meer informatie, kijk op: www.westbrabantsarchief.nl. Het West-Brabants Archief helpt u het verleden te ontdekken. Wij zorgen dat informatie uit de regio West-Brabant vindbaar en toegankelijk blijft. Daardoor wordt het mogelijk voor burgers, bedrijven, organisaties en verenigingen het heden beter te begrijpen.
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Subscriptions

  • Tongerlohuys - Channel

   • 23 videos
   Het Tongerlohuys vertelt Het Verhaal van Roosendaal en verbindt het heden en verleden van de stad. In het erfgoedcentrum kunt u zelf historisch onderzoek doen in het historisch informatie punt.
   • CHANNEL
   13
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...