278
 • Destiny Church Promo

  2,735 views 4 years ago
  Destiny is een levendige en dynamische en charismatische gemeente met een passie om het evangelie van Jezus Christus te verkondingen. Dit is een boodschap van redding, genezing, bevrijding, welvaart en heiligheid voor elke natie, stam en tong. Wij zijn een international geestvervulde gemeente. We zijn Internationaal; omdat wij ook in Europa, Zuidamerika & Afrika gemeentes hebben. wij zijn Geestvervuld; ook wel genoemd charismatisch, omdat we geloven in de gaven en de beweging van de Heilige Geest in de gemeente.

  Als Gemeente willen we zien dat elke persoon in de volheid van de wil van de God gaat wandelen en een hoger niveau in hun geestelijk leven, familie, huwelijk, financien, en andere aspecten bereikt. Het is een voorbestemd doel voor elke Christen om een heilig, succesvol, goddelijke vorm van leven, te leven, vol van overvloed.

  Onze visie is om elke persoon toe te rusten en zo volwassen Christen te worden. Onze invloedssfeer zou op alle facetten van de maatschappij moeten reflecteren zoals wet, politiek, wetenschap, onderwijs, sporten, kunst, journalistiek en media. Wij Geloven dat God een plan heeft met ieder mens.......... Dus ook met uw leven.


  Destiny Church
  Oosterhamrikkade 117
  9713 KC Groningen
  T: +31 50 3640244
  E: info@destinychurch.nl Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...