76
www.cofetariaarmand.ro este cel mai plin de savoare si mai divers magazin online din Romania pentru torturi, prajituri, mini-prajituri, t...
www.cofetariaarmand.ro este cel mai plin de savoare si mai divers magazin online din Romania pentru torturi, prajituri, mini-prajituri, torturi personalizate, cupcakes, macarons, candy bar sau produse de patiserie.

Creativitate si Personalizare

In materie de modele, culori, texturi si forme – practic nu exista limite. Indiferent ca vei gasi ceea ce iti doresti printre temele deja realizate sau doresti ceva complet nou – suntem la dispozitia ta pentru a transforma in realitate visul tau.

Personal sau de Afaceri

www.cofetariaarmand.ro preia zilnic zeci de comenzi venite din tara si din strainatate pentru ocazii speciale, oameni dragi, copii fericiti, surprize nemaipomenite, aniversari corporate, evenimente oficiale sau mondene.

Gust si Punctualitate

Pentru ca stim cat de importante sunt detaliile in momentele importante, iti punem la dispozitie o varietate de compozitii si produse fara egal in Romania. In egala masura, iti garantam dedicatia si punctualitatea noastra in finalizarea
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...