18
PSC Dalmacija je ovlašteni Opel i Chevrolet partner u Splitu za prodaju novih vozila, rezervnih dijelova i servis. Osim toga u našem Cent...
PSC Dalmacija je ovlašteni Opel i Chevrolet partner u Splitu za prodaju novih vozila, rezervnih dijelova i servis. Osim toga u našem Centru rabljenih vozila možete izabrati provjerena rabljena vozila svih marki sa 5-godišnjim jamstvom uz mogućnost zamjene STARO ZA NOVO i BESPLATNU procjenu Vašeg rabljenog vozila.
Našim kupcima nudimo najpovoljne uvjete financiranja i osiguranja vozila kako bi sve potrebne preduvjete za registraciju vozila obavili na jednom mjestu i u što kraćem vremenu. U sklopu našeg servisa nudimo usluge limarije i lakirnice, a ukoliko se odlučite za popravak svog vozila kod nas pozivom na broj 0800-1330  ostvarujete pravo na besplatni dovoz rabljenog vozila sa područja SD županije do našeg centra u Splitu. Naša usluga PSC Rent nudi mogućnost kratkoročnog i dugoročnog najma vozila.
PSC Dalmacija svoju poslovnu filozofiju usmjerava prema jednom cilju - zadovoljstvu svojih klijenata. Temelj našeg odnosa su približavanje kupcima i njihovo potpuno zadovoljstvo!
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
  • Liked videos Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...