Maurits Roos Insight Productions
5
 • Facebook Video Campagnes

  189 views 4 years ago
  Facebook Video Campagnes
  Zorg voor meer zichtbaarheid en communiceer met je doelgroep op de meest aantrekkelijke en efficiënte manier.
  Video's en social media is een goede combi omdat video's je doelgroep sneller tot actie aanzetten en omdat jij en zij het middels de Social Media kanalen zeer goed kunnen verspreiden.

  Combineer de kracht van video en social media.
  in 2016 staat beleving nog meer centraal met videocommunicatie.
  He marketeer! Wat is je doelgroep? En wat ga je voor ze doen?
  Maar hoe bereik je ze?
  1 Facebook campagne, 3 Facebook video's ,doelgroep targeting en remarketing, en een 4e video voor de landingspage met Call-To-Action.
  Extra zichtbaarheid en resultaat met videocampagnes.

  Insight Productions, Bedrijfsfilms en Videomarketing Show less
  Read more
 • Bedrijfsfilms Play all

  Een greep uit de bedrijfsfilms die Insight Productions gemaakt heeft. Onze klanten voor het maken van bedrijfsfilms gaan van locale tot internationale opdrachtgevers. We werken zowel direct voor klanten als in opdracht van reclamebureaus.
  We richten ons bij het maken van een bedrijfsfilm op het doel dat de opdrachtgever stelt en daarbij gaan we voor zoveel mogelijk beleving bij de ontvanger. We zitten graag dicht op het onderwerp en dat uit zich in het eindresultaat.
  Naast het maken van bedrijfsfilm richten we ons ook actief op het adviseren van bedrijven bij hun AV-Planning. We willen bedrijven middels bedrijfsvideo's helpen om meer omzet te genereren. Een bedrijfsvideo is gericht in te zetten als Soft Touchpoint. Video's zetten de doelgroep beter aan tot een vervolg actie dan dat louter alleen tekst dit doet. Ten eerste worden video's beter bekeken en ten tweede worden video's vaak helemaal uitgekeken (mits deze goed en niet te lang zijn). Video's kunnen een eerste aanzet zijn voor de doelgroep om contact te zoeken. Onze bedrijfsfilms zijn kwalitatief hoogwaardige Soft Touchpoints die zorgen voor meer Hard Touchpoints (direct contact met de doelgroep - meetbaar waarbij gegevens over de ontvanger bekend zijn).
  Voor het gewenste resultaat bespreken we uitgebreid wat de doelen, doelgroepen, de te gebruiken platform zijn en wat de boodschap is. Hierna bepalen we wat voor soort films hier geschikt voor zijn. Wilt u de aandacht trekken dan zijn commercials en teasers interessant. Een teaser is een film die maar een deel van een product laat zien. Een teaser trekt de aandacht en is uitermate geschikt om mensen aan te zetten tot een vervolgactie.
  Voor diepte informatie maken we zowel korte als uitgebreide promotiefilms. Veel bedrijven laten tegenwoordig een ander over hun diensten en producten praten middels testimonials.
  Goede communicatie met de doelgroep is voor elk bedrijf belangrijk zo wordt er door bedrijven ook veel gebruik gemaakt van onze evenementenfilms. Films die tijdens een evenement gemaakt worden en tijdens en/of na een evenement met de mensen die wel en niet zijn geweest worden gedeeld.
  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer inzicht in hoe uw bedrijf middels bedrijfsfilms en een AV-Planning gericht meer mensen aan zich kan binden.
  This item has been hidden
 • Commercials Play all

  This item has been hidden
 • Evenementen Films Play all

  Films van evenementen zijn zeer interessant voor uw zichtbaarheid bij uw huidige klanten en opdrachtgevers. Maar ook om in beeld te komen bij potentiële klanten en opdrachtgevers. Insight Productions vervaardigd drie soorten evenementenfilms. Films ter promotie van evenementen, films tijdens evenementen om via social media bedrijven naar het evenement en/of de stand te trekken en films voor na het evenement.
  De films die we voorafgaand aan een evenement maken zijn eigenlijk meer commercials en teasers. Films die kort de aandacht vragen aan mensen om naar het evenement te komen of om de website van het evenement te bezoeken.
  Onze evenementenfilms de we opnemen tijdens het evenement om mensen naar de stand te trekken wordt meestel alleen gebruikt bij meerdaagse evenementen. Deze films tonen de doelgroep wat ze te wachten staat als ze langskomen maar laten genoeg weg zodat het voor de doelgroep ook daadwerkelijk interessant is om langs te komen. Deze films worden doorgaans middels nieuwsbrieven, Facebook, Twitter en LinkedIn gedeeld om snel een grote groep mensen te bereiken. En het werkt. Films trekken veel meer aandacht dan geschreven teksten en foto's.
  Ook na afloop van een evenement is een goede evenementenfilm zeer bruikbaar. Laat u zelf zien. Laat zien wie er waren (men ziet zichzelf vaak graag terug) en heb opnieuw contact met deze mensen door de film met ze te delen. Ook is de evenementenfilm goed in te zetten om contact op te nemen met mensen die er niet waren. Laat ze middels de film zien wat ze hebben gemist. Het is doorgaans een laagdrempelige manier om weer even contact op te nemen.
  Insight Productions denkt graag met u mee. Middels een professionele AV-Planning kunt u bedrijfsfilms, waaronder evenementenfilms, gericht inzetten om meer uit uw online contactmomenten te halen. Zorg dat uw Soft Touchpoints kwalitatief zo hoog mogelijk zijn. Goede films zorgen er voor dat uw doelgroep sneller en makkelijker actie onderneemt en contact legt. Zo zorgen onze bedrijfsfilms voor meer Hard Touchpoints. Meetbare contactmomenten waarbij u wet wie de ontvanger is.
  Graag gaan we met u in gesprek over een effectieve AV-Planning.
  This item has been hidden
 • Facebook Videocampagne Play all

  This item has been hidden
 • Animatie Play all

  Animatie is een breed begrip. Sommige films bestaan volledig uit animatie en andere films hebben slechts enkele elementen van animatie.

  In deze animatie afspeellijst hebben we diverse voorbeelden.
  In 'CO2 van Broeigas naar Groeigas' wordt animatie gebruikt om complexe inhoud visueel te maken.
  In de animatie van Popai maken we gebruik van animatie om een breed publiek aan te spreken en om details te laten zien zonder een omgeving die afleiding geeft.
  De films 'Van Dorst', 'Technishow' en 'E-bike' hebben animaties die zowel over de videobeelden heen lopen als animaties zoals de landkaarten.

  Animaties kunnen films versterken en soms verhalen helderder overbrengen dan film.
  This item has been hidden
 • E-Learning Films Play all

  E-Learning Films versterken uw product en zorgen voor een succesvollere informatieoverdracht.
  Het is uiteraard een cliché maar zeker waar. Een beeld en zeker een film zegt meer dan duizend woorden. In het geval van E-learning Films gaat het ook nog eens om bewegend beeld en meestal met audio.

  Efficiënt werken en leren is voor zowel de student/cirsist als het bedrijf/onderwijsinstelling wenselijk en om vele redenen een must. Dat bedrijven en scholen lesmateriaal op de wens van de student/cursist aan laten sluiten is dan ook een logische ontwikkeling.
  Het is goed om na te denken wat de voorkeur van je doelgroep geniet. In dit geval de voorkeur om informatie tot zich te nemen middels E-learning Films, dan is het een ‘no-brainer’. Zorg dat je aan hun wensen voldoet. Nou nog zorgen dat de kwaliteit in orde is en het zit goed.

  Uiteraard zit er een kostenplaatje aan maar denk niet direct aan het ‘wat’ maar bij voorkeur eerst aan het ‘waarom’. Waarom zou je voor E-learning Films kiezen, wat zijn de voordelen en wat voedt het toe aan de gewenste resultaten?

  1. Allereerst trek je met E-Learning Films mogelijk meer studenten aan. Een opleiding welke efficiënt en de meest aantrekkelijk informatieoverdracht biedt heeft een flinke voorsprong.
  2. Een E-learning Film vervangt uiteraard niet de overige les- en werkvormen van een opleiding of cursus. De film is echter meer dan een toevoeging. De E-learning Film draagt op een efficientere manier bij aan het effect van een opleiding, training of cursus. Studenten starten beter voorbereid. Op de langere termijn kunnen E-learning Films het mogelijk maken dat er minder docenturen nodig zijn wat een enorme besparing is voor veel bedrijven en scholen.
  3. Informatieoverdracht middels bewegend beeld en audio blijft bij het merendeel van de mensen beter en langer in het geheugen.
  4. Bepaalde informatie is enkel en alleen met goede voorbeelden over te brengen. Denk eens aan sporten waar bijvoorbeeld een actie in slow motion en tot in de kleinste details gevisualiseerd en geanalyseerd kan worden. Dit is alleen mogelijk met bewegend beeld.
  5. En zeker niet onbelangrijk is het onderdeel beleving. Een E-Learning Film hoeft echt niet komisch of grappig te zijn om er voor te zorgen dat iemand met belangstelling naar de video kijkt.
  This item has been hidden
 • Automotive Play all

  Bedrijfsfilms in de automotive branche komen zeer veel voor. De kwaliteit varieert enorm. We kennen allemaal de internationale commercials van de grote merken maar ook landelijke, regionale en locale bedrijven zijn vaak zeer actief. Insight Productions kan deze bedrijven middels een actieve AV-Planning doelgericht helpen om meer op te vallen op de social media platforms die door de autobedrijven steeds actiever gebruikt worden.
  De films die we maken variëren na aanleiding van wat het doel is. Wilt u uw doelgroep inzicht geven in uw bedrijf dan kunt u kiezen voor een krachtige promotiefilm of u maakt van alle bedrijfsonderdelen die u wilt laten zien meerdere korte films. De meerdere korte film hebben veel voordelen. U vraagt maar kort de tijd van uw doelgroep en u heeft meerdere contactmomenten.
  Films zijn ook vaker in te zetten doordat de autobranche jaarlijks met seizoensgebonden onderwerpen te maken heeft zoals winterbanden.
  Ook zijn er jaarlijks diverse onderwerpen en evenementen die extra aandacht verdienen. Denk aan evenementen, acties en de introductie van nieuwe modellen.
  Zoals gezegd verzorgd Insight Productions ook de AV-Planning voor bedrijven. Voor televisie is dit doorgaans voor de grotere bedrijven goed geregeld. Online valt hier nog heel veel winst te behalen. Ook voor de minder grote bedrijven is dit zeer interessant. De kunst is om zo veel mogelijk contactmomenten met uw doelgroep te creëren. Wanneer dit niet-meetbare contactmomenten zijn noemen we dit Soft Touchpoints. De kunst is om de kwaliteit van de Soft Touchpoints te verhogen en om er voor te zorgen dat de doelgroep hier een vervolgactie aan geeft. Contact zoeken met een dealer of garage. Zo kunnen bedrijfsfilms als Soft Touchpoints ingezet worden om de hoeveelheid Hard Touchpoints te verhogen.
  Dit klinkt wellicht als een zeer technisch verhaal maar het is middels een goede AV-Planning zeer goed in de online-strategie van uw bedrijf aan te brengen.
  This item has been hidden
 • Explainer Video Play all

  This item has been hidden
 • Video testimonial Play all

  This item has been hidden
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...