San Marco Bacau
86
 • Colectia de culori 2016 - Trendul decorativelor San Marco

  1,020 views 3 years ago
  San Marco Bacau este reprezentantul local Colorificio San Marco, leader în Italia în productia de sisteme de vopsire pentru constructii.
  Importator în Bacau al brandului San Marco Italia, ce se bazeaza pe o experienta de peste 60 ani în productia si comercializarea de varuri lavabile, lacuri, emailuri, grunduri si o mare varietate de tencuieli decorative, alaturi de parteneri din peste 20 de tari, împartatim renumele, istoria si calitatea italiana.
  Pentru noi showroom-ul este punctul forte unde dumneavoastra puteti vedea, atinge si admira vopselele decorative ce pot da culoare, de ce nu, viata peretilor, imbinand solutii practice cu efecte emotionante, pentru a face spatiul unic si placut.
  Calitatea este baza tuturor produselor decorative San Marco comercializate de noi, tinand cont de valorile traditionale ale artizanatului Italian, care se evidentiaza prin stil, design si prin alegerea materiilor prime de cea mai buna calitate.
  Ca urmare a experientei noastre va punem la dispozitie solutii pentru o amenajare interioara sau exterioara a locuintei dumneavoastra dandu-i astfel personalitate fiecarui ambient, in oras, la tara, caselor de vacanta, hotelurilor, restaurantelor, birourilor sau cabinetelor de orice fel.
  In showroom-ul nostru gasiti deasemenea si o gama variata de scule italiane profesionale pentru aplicarea produselor San Marco.
  Oferim de asemenea informatii, sfaturi si cele mai noi inovatii in industrie proprietarilor de case sau constructorilor, aplicatorilor, arhitectilor sau desingnerilor.

  Program:
  - Luni-Vineri : 08.30-18.00
  - Sambata : 08.30-12.00

  www.sanmarcobacau.ro
  sanmarcobacau@gmail.com

  0740/049916
  0740/086046 Show less
  Read more
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...