85
 • Er dit barn ordblind? Så er Michael og Bogstavbjerget, måske noget for dig

  4,407 views 1 year ago
  Læs mere om Michael og Bogstavbjerget på https://etlivsomordblind.dk......

  Med Ordblindebogen i hånden og dit barn ved siden af, tager I ud på en rejse sammen der giver indblik og forståelse for de udfordringer ordblindheden bringer med sig.

  I Michaels ordblinde kamp op af bjerget finder han troen på sig selv. En tro der motiverer ham for at kæmpe videre for alle de muligheder der ligger ude i fremtiden og gå efter drømmen.

  "Bogstavbjerget er en sjov og inspirerende fortælling, der kan hjælpe forældre og børn til en dialog om alt det der er svært, når man er ordbind.

  Temaet er positivt og bogens pointe er tydelig – når andre er kommet op ad bjerget, kan jeg vel også – og det er vel det allervigtigste budskab vi kan give til de ordblinde børn, for hvem hverdagens små begivenheder kan føles som en bjergbestigning."
  - Anette

  "I går brugte jeg Ordblindebogen som motivation for en lille gruppe af unge mennesker, der havde sagt ja til at arbejde med deres læseproblemer hen over en weekend.

  Jeg læste højt fra bagsiden, og jeg garanterer dig for, at der var HELT stille imens. Det er så flot, du sætter ord på den kamp, som flere er nødt til at kæmpe med bogstaver og andet, der driller.

  Jeg er sikker på, du med din bog i går bidrog til, at give ‘mine’ unge mennesker fornyet kampgejst."
  -Birte O. Show less
  Read more
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...