177
 • Jucătorii de poker sar în ajutorul copiilor bolnavi de cancer. #PokerBeatsCancer - PokerFest România

  120,969 views 3 years ago
  Poker beats cancer. E strigătul de luptă lansat de Pokerfest și Asociația Little People Romania. Vino pe 30 noiembrie, la ora 14:00, în Sala Grand Ballroom a hotelului JW Marriot să devii un erou. Joacă în turneul caritabil de poker și dă-le o mână de ajutor celor peste 2000 de copii care se luptă în fiecare zi cu o boală cumplită: cancerul.

  Toate informațiile pot fi găsite pe siteul Pokerfest: https://pokerfest.ro
  https://www.facebook.com/Po...

  Pokerfest vă așteaptă în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie 2016 la Unibet Open Bucharest. Detalii: https://goo.gl/cbXO02
  ------------------------

  Noi suntem BOOF, o agenție de publicitate născută din dorința de a demonstra că perfecțiunea există. Vei găsi aici oameni ce au ani de zile de experiență în media gata să se pună în slujba bussiness-ului tău. Împreună vom construi strategii solide pentreu ca imaginea ta să treacă la nivelul BOOF!

  Suntem o agenție de publicitate full-service, specializată in crearea unor campanii de mare vizibilitate, pentru orice domeniu. Suntem o agenție tânără, cu idealuri uriașe.

  În fiecare zi ne dorim să fim cei mai buni, iar misiunea ta este scopul nostru. Cei mai buni specialiști din toate domeniile vin în ajutorul tău și al bussines-ului tău zi de zi.

  Brandurile pentru care lucrăm devin prietenii noștri, iar împreună plecăm într-o călătorie de neuitat. Nu contează dacă e vorba de un super-brand, despre un start up sau despre un mic antreprenor. Knowhow-ul nostru e al tău și doar împreună vom face diferența. Show less
  Read more
 • Uploads Play all

  This item has been hidden
 • Popular uploads Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...