18
Ова е официјалниот YouTube канал за здружение Конект.
Ова е официјалниот YouTube канал за здружение Конект.

Ние го поттикнуваме и промовираме приватното донирање и општествената одговорност кои се насочени кон ефективен и долгорочен развој на Македонија. Веруваме дека Македонија има потенцијал да се развива потпирајќи се на локални ресурси и капацитети.
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...