15
 • LAJME - 10 TETOR 2016

  39 views 1 year ago
  LAJME - 10 TETOR 2016
  Për më shumë vizitoni: www.spektrum.al
  Radio Spektrum 96.4 FM Show less
  Read more
 • Popular uploads Play all

  • PO KËRKONI NJË RADIO? - Duration: 30 seconds.

   • 2 years ago
   • 528 views
   Po kërkoni një radio?
   E keni tashmë!
   96.4
   Frekuenca e duhur!
   Radio Spektrum
  • Viti i ri shkollor në Medresenë e Tiranës - Duration: 2 minutes, 38 seconds.

   • 1 year ago
   • 523 views
   Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj dhe Drejtori i Medresesë së Tiranës, z. Ali Zaimi urojnë nxënësit për vitin e ri shkollor 2016-2017
  • SPORT LAJME - Duration: 5 minutes.

   • 2 years ago
   • 314 views
   Radio Spektrum 96.4 FM
   SPORT LAJME (7 SHTATOR 2015)
  • AJETE & THËNIE PROFETIKE - Duration: 4 minutes, 14 seconds.

   • 2 years ago
   • 241 views
   AJETE DHE THËNIE PROFETIKE
   Radio Spektrum 96.4

   www.radiospektrum.al - LIVE STREEM

   https://www.facebook.com/RADIOSPEKTRUM.AL
  • Imami ynë i përulur gjer në urtësi - Prof. As. Dr. Rahim Ombashi - Duration: 10 minutes.

   • 2 years ago
   • 150 views
   Imami ynë i përulur gjer në urtësi - Prof. As. Dr. Rahim Ombashi
   EDITORIALE ME ZË
   SPEKTRUM
   RADIO SPEKTRUM 96.4 FM
  • KOMBËTAJRA (PROMO) - Duration: 74 seconds.

   • 2 years ago
   • 146 views
   Në mbështetje të kombëtares...
   8 Tetor në Elbasan Arena
  • DOSJA SPEKTRUM - Duration: 11 minutes.

   • 2 years ago
   • 104 views
   Pjesë nga DOSJA SPEKTRUM

   Thënie Profetike (Hadithe)
   Tregime (Nga vetë jeta)
   Kurani dhe Shkenca
  • Islami është paqe, jo kërcënim - Skender Bruçaj - Duration: 4 minutes, 22 seconds.

   • 2 years ago
   • 101 views
   Islami është paqe, jo kërcënim - Skender Bruçaj
   Radio Spektrum

   EDITORIALE ME ZË
  • NGA VETE JETA - QILIMI - Duration: 116 seconds.

   • 1 year ago
   • 91 views
   NGA VETE JETA - QILIMI
   www.spektrum.al
  • Mes frikës dhe shpresës ... - Ferit Lika - Duration: 4 minutes, 56 seconds.

   • 2 years ago
   • 83 views
   Mes frikës dhe shpresës ... - Ferit Lika
   EDITORIAL ME ZË
   www.spektrum.al
   Radio Spektrum 96.4 fm
  • FREKUENCA E DUHUR - Duration: 17 seconds.

   • 2 years ago
   • 75 views
   Radio Spektrum 96.4 FM
   Qëndroni në frekuencën e duhur!
  • NGA VETE JETA - NGJITJA LART - Duration: 2 minutes, 57 seconds.

   • 1 year ago
   • 70 views
   NGA VETE JETA - NGJITJA LART
   www.spektrum.al
  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...