9
In de industrie wordt water gebruikt voor het verwarmen en koelen van processen. Hierbij kunnen problemen optreden zoals corrosie, afzett...
In de industrie wordt water gebruikt voor het verwarmen en koelen van processen. Hierbij kunnen problemen optreden zoals corrosie, afzettingen en microbiologische vervuiling. Bij Novochem Water Treatment zorgen we er met onze producten en kennis voor dat deze problemen worden voorkomen, zodat uw processen probleemloos kunnen draaien.

De producten die vaak worden ingezet om de problemen met corrosie en afzettingen te voorkomen, zijn niet of zeer slecht biologisch afbreekbaar en belasten daardoor het milieu. Novochem Water Treatment heeft voor deze producten milieuvriendelijke alternatieven ontwikkeld, zoals NovoTraqua®. Hiermee wordt al jaren succesvol gewerkt. NovoTraqua® wordt erkend als Best Beschikbare Technologie (BBT).

Novochem Water Treatment is sinds kort ook in staat de zeer giftige biocides te vervangen door een product dat volledig groen is en het milieu niet belast: Biomeba®.
  • Uploads Play all

    This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...