112
 • Hackathon 2017 #1 | Mijndomein

  554 views 7 months ago
  https://nieuws.mijndomein.n......

  Een stille kamer vol witte gezichten. Her en der liggen kleren op de vloer en verlaten borden waarop chinees en pizza moet hebben gezeten. Op de achtergrond het geluid van een stationair draaiende verlaten raceauto. Het lijkt een setting uit een apocalyptische Fox serie, maar niets is minder waar.

  Het is het einde van één van de meest inspirerende momenten die ik me sinds lange tijd kan herinneren. In de voorgaande 26 uur heeft een grote groep Mijndomein-ers in een geweldige setting gewerkt aan toffe innovaties. En aan het nog klantvriendelijker maken van onze dienstverlening en producten. De eerste Mijndomein hackathon, een bron van inspiratie, energie en enthousiasme.

  -------

  Mijndomein.nl is dé domeinnamen-specialist van Nederland. Daaromheen bieden we wat je nodig hebt voor een veilige thuishaven op het internet. De beste kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Wij houden van simpel en laagdrempelig werken, zonder poespas. Door onze platte organisatiestructuur is onze organisatie toegankelijk, flexibel en slagvaardig. Dit geeft ons de mogelijkheid innovaties en ideeën snel te kunnen doorvoeren.

  Volg ons op social media:
  Twitter: https://goo.gl/aNaqXn
  Facebook: https://goo.gl/TYSJp8
  LinkedIN: https://goo.gl/lnhJva

  Wil je meer informatie over onze producten? Kijk dan op https://www.mijndomein.nl. Vragen? Neem contact met ons op via https://www.helpdesk.nl. Show less
  Read more
 • Websitemaker Play all

  This item has been hidden
 • Webhosting Play all

  This item has been hidden
 • Over Mijndomein Play all

  This item has been hidden
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...